Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Ruimteverdeler Beton 11 vakken Vicco

€ 136,90

Productnummer: 425142192080406

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Ruimteverdeler Beton 11 vakken Vicco"
  • Hoogwaardige verwerking in topkwaliteit en een tijdloos design kenmerken de hoogwaardige ruimteverdeler.
  • Het praktische rek biedt in totaal 11 vakken die naar wens kunnen worden gevuld en ingericht.
  • De totale afmetingen zijn 103,9 x 143 x 29 cm (BxHxD).


De meubels die wij in Duitsland ontwikkelen, combineren hoge designnormen met
kostenefficiënte productie en hoogwaardige materialen.

Praktisch en decoratief rek met 11 ruime vakken in de afwerkingen wit, beton en Sonoma.
Dit rek kan voor elke woonruimte worden gebruikt en kan ook als scheidingswand dienen.
Hij kan prachtig worden gedecoreerd en creëert een huiselijke sfeer in elke woonruimte.

Montage is zeer eenvoudig met behulp van de bijgeleverde geïllustreerde montagehandleiding!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleuren
Beton

Afmetingen
103,9 x 143 x 29 cm (BxHxD)
Afmetingen intern vak: ca.: 32,5 x 29 cm (BxD)
Voetjes: 10 x 50 mm (rond)

Gewicht
35 kg

Materiaal
Corpus: spaanplaat, 15 mm + 1 mm melamine coating

Details
11 vakken
6 vloerbeschermende voetjes
inclusief wandhouder

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- 1x ruimteverdeler met 11 vakken

Kleur: Beton
Breedte: 29cm
Hoogte: 14.3cm
Gewicht: 35kg

10 van 10 beoordelingen

4.6 van 5 sterren


60%

40%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

April 27, 2022 10:45

Voor het geld, is het perfect

Ik moet zeggen dat ik aanvankelijk nogal sceptisch was, omdat ik in deze prijsklasse al heel wat walgelijke dingen heb gezien. Maar dat is hier niet het geval. De kwaliteit is erg goed, al moet ik zeggen dat de randen hier en daar beter afgebroken hadden kunnen worden. Maar dit zijn dingen die je met je vingernagel kunt krabben zonder de coating kapot te maken. Voor de montage zou het beter zijn om manuele vaardigheden te hebben. Je kunt het natuurlijk ook zonder doen, maar het is veel ingewikkelder, omdat de instructies niet zeggen hoe je iets moet vastschroeven en wanneer, zodat het niet omvalt. Als geschoold timmerman had ik geen problemen. De schroeven gingen er goed in, niets zat te strak, en het is echt stabiel. Het enige minpuntje zijn de plastic voetjes die erin geschroefd moeten worden. Dat kan niet zonder voorboren en is dus wat ingewikkelder. Anders blijven de schroefjes glijden tot ze er strak genoeg ingedraaid zijn om grip te hebben. Maar ook daar geen probleem. Je kunt ze gewoon weglaten. Zo heb je een plank minder waaronder zich hinderlijk stof vormt.

April 27, 2022 10:53

Ook al heb ik twee linkerhanden...

... konden we de plank vrij snel in elkaar zetten. We hadden geluk met de levering, want alle benodigde onderdelen, schroeven enz. waren aanwezig en alle gaten waren goed aangebracht. Dus de plank is nu vrij stabiel en ziet er echt goed uit. Nou ja, het uiterlijk is natuurlijk een kwestie van smaak. Dus laat ik het zo zeggen: het voldeed aan alle verwachtingen. Het had alleen een klein defect aan één kant. Maar die is naar de muur gericht, dus dat is geen probleem. En ik zal geen ster wegnemen voor dit kleine detail, want ik ben nog steeds helemaal tevreden.

April 27, 2022 10:43

Mooie plank, stabiel, ruikt niet.

Ik ben erg blij met de plank. Het kwam goed verpakt en onbeschadigd bij mij thuis aan. De randen waren beschermd met polystyreen. De montage is zeer eenvoudig. Voor dit type plank moet je er alleen rekening mee houden dat de binnenkant er eerst in geschroefd moet worden en het frame pas later - maar dat is ook wat de instructies (die lijken op de Zweedse) zeggen. De gaten spreken voor zich, dus ik had de gebruiksaanwijzing niet nodig. Natuurlijk moet je de schroeven niet forceren, want er komt altijd wel iets uit, ongeacht de fabrikant. Alle onderdelen, schroeven en deuvels waren compleet. Ik dacht dat de voetjes (kleine witte kussentjes) anders zouden zijn, maar dat maakt niet uit. Ik heb er maar 6 glijders ingedraaid, geen 8. Onder elke verticale plank, daar komt de belasting, dus dat vond ik voldoende. De plank is stabiel en ziet er zeer solide uit. Het is zeker steviger dan de Zweedse kubus-serie, waarvan ik er hier ook een paar heb. De geur van het hout is discreet, dus ik hoop niet dat het een enorme hoeveelheid oplosmiddel afgeeft. Ik ben hier een beetje kritisch over, ik heb meer stinkend spul ontvangen van X.L. en P..o ;-) Ik zal waarschijnlijk een ander Vicco model kopen en alles ging goed met de verkoper, Oskar Kinderland.

April 27, 2022 10:56

Geweldige plank en gemakkelijk te monteren

Heel gemakkelijk in elkaar te zetten. Slechts één soort schroef die de hele plank vastdraait met een zeskant schroefslinger. Het was zelfs leuk om de plank in elkaar te zetten, ik heb de verwarrende instructies achterwege gelaten. De plank zelf geeft een degelijke indruk. Helaas had ik een klein foutje en bladderde de witte coating af, maar ik ben nog steeds tevreden. Dat kan gebeuren als je meubels per pakketpost laat opsturen :)

April 27, 2022 10:48

Goederen geleverd in 2 pakketten op verschillende dagen

Het artikel werd geleverd door dpd. Helaas gaven noch de distributeur, noch de nummering op het eerste pakket aan dat de plank in twee pakketten werd geleverd. In eerste instantie miste ik de bovenste en onderste plank. Pas nadat ik contact had opgenomen met de dealer, kreeg ik de indicatie dat de levering in twee pakketten plaatsvond. Ze werden echter op verschillende dagen geleverd. Ik vind het een beetje onhandig als je het product maar half in elkaar kunt zetten. De montage wordt goed uitgelegd. U kunt het zonder problemen zelf in elkaar zetten.

April 27, 2022 10:51

Goed product.

De plank arriveerde zeer snel. Het was heel eenvoudig in elkaar te zetten - ik hoefde het mijn man niet te vragen. De voorgeboorde gaten waren allemaal perfect en de accessoires compleet. Natuurlijk, de afwerking van de verschillende onderdelen is niet erg hoogwaardig. Maar de prijs-prestatieverhouding is zeker correct. Op kantoor maakt het een zeer goede indruk van stabiliteit.

May 20, 2022 09:18

Zeer goede kwaliteit.

We hebben de scheidingswand 2x besteld, elk voor een kinderkamer. Eenvoudig en snel in elkaar te zetten.

Afbeeldingen van klanten geüpload:

April 27, 2022 10:58

VICCO Ruimteverdeler 11 vakken (wit)

Het is waarschijnlijk een imitatie of een gelicenseerde IKEA constructie. Dat is te zien aan het beslag (accessoirezakje). Hetzelfde geldt voor de montagehandleiding (blijkbaar een IKEA herdruk zonder logo), die in de verkeerde paginavolgorde is gedrukt en vervolgens in een schriftje is gevouwen. Je moet dus de bladen achter elkaar doorwerken (niet de bladzijden van het boekje). De verpakking met schokbescherming aan alle kanten was top, geen schade door transport. De afwerking is typisch IKEA. Wit mat oppervlak met gemiddelde krasbestendigheid. Veel zichtbare schroeven, die vervolgens worden afgedekt met dopjes. De geleverde poten waren NIET rond en NIET zwart (zoals de artikelbeschrijving/foto's suggereren). Ik had witte vierkante plastic poten die veel minder opvallen dan op de aanbiedingsfoto's). POSITIEF: stabiel, esthetisch, goed verpakt NEGATIEF: De oppervlakken zijn hooguit 0,3 mm dik met melaminehars (geen 1 mm). Dit is duidelijk zichtbaar bij de gaten. Er is dus een vrij groot risico op splinters wanneer ze geraakt worden door spikes of randen.

April 27, 2022 11:01

Wat hoekjes en gaatjes

De plank ziet er goed uit en voor de prijs, is het al goed. Helaas waren sommige gaten slecht voorbereid. De schroeven draaiden niet vast, maar schoten los voordat ze er helemaal in zaten. Dit ondanks het feit dat ik met koppel heb gewerkt om dit te voorkomen. Maar verder is het echt mooi. Ik denk ook niet dat de stabiliteit eronder lijdt, maar dat kan ik alleen maar voorwaardelijk zeggen, de tijd zal het bevestigen - of niet. Daarom heb ik tot nu toe maar drie sterren. Ik ben ook een beetje ziek in mijn maag bij de gedachte dat ik de plank moet monteren en demonteren, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Aangezien de schroeven al door bijna de helft van het totale aantal zijn gegaan, ben ik bang dat het meubel niet zonder problemen een tweede keer in elkaar gezet kan worden. En voor de prijs verwacht ik iets beters. Toch biedt het rek echt veel plaats, het is stabiel, het is elegant en, afgezien van de schroeven, geeft het weinig problemen bij de montage. Ondanks de drie sterren, beveel ik de aankoop ervan aan. Aan de verkoper: ik had een extra schroef in het pakket. Deze was in een hoek van 45 graden ten opzichte van de gemiddelde hoogte van de schroefdraad gebogen. Ik weet niet waarom precies dit schroot werd geleverd. Maar ik heb het voor u weggewerkt. 👍🏻

April 27, 2022 11:03

Stabiel

Voor degenen die willen weten of de plank stabiel is, ja, hij is zeer stabiel! Helaas is er ook wat kleine transportschade, die ik grotendeels met een hamer heb kunnen repareren, zodat de schade niet opvalt. De prijs/kwaliteit verhouding is goed! 4/5 sterren omdat het product beschadigd was tijdens de verzending.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen