Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Ruimteverdeler 45cm Beton/Wit met 5 vakken Vicco

€ 61,90

Productnummer: 425142192218106

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Ruimteverdeler 45cm Beton/Wit met 5 vakken Vicco"
  • Hoogwaardige verwerking in topkwaliteit en een tijdloos design kenmerken de hoogwaardige ruimteverdeler.
  • Het praktische rek biedt in totaal 5 vakken die naar wens kunnen worden gevuld en ingericht.
  • De totale afmetingen zijn 45 x 162,6 x 23,6 cm (BxHxD)


De meubels die wij in Duitsland ontwikkelen, combineren hoge designnormen met
kostenefficiënte productie en hoogwaardige materialen.

Praktisch en decoratief rek met 5 ruime vakken in de afwerkingen beton, antraciet en Sonoma.
Dit rek kan in elke woonruimte worden gebruikt en kan ook als kamerscherm dienen.
Hij kan prachtig worden gedecoreerd en creëert een huiselijke sfeer in elke woonruimte.
Dit is waar modern design en veel opbergruimte elkaar ontmoeten voor een onverslaanbare prijs.
Er is genoeg ruimte voor boeken, planten of al uw decoratieve spullen.

Met behulp van de bij de levering inbegrepen, geïllustreerde montagehandleiding is de montage zo eenvoudig als maar zijn kan!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur(en)
Wit / Beton

Afmetingen
45 x 162,6 x 23,6 cm (BxHxD)
Afmetingen binnenrek: 43,4 x 30,4 x 23,6 cm (BxHxD)
Voetjes: 2,5 cm (H)

Gewicht
23,5 kg / 16,5 kg

Materiaal
Corpus: spaanplaat, 16 mm, gemelamineerd

Details
5 vakken
4 vloersparende voetjes
Wandmontage mogelijk

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- 1x roomdivider met 5 vakken

Opmerking: De decoratie is niet inbegrepen in de levering.
Kleur: Beton/Wit
Breedte: 23.6cm
Hoogte: 162.6cm
Lengte: 45cm
Gewicht: 16.5kg

10 van 15 beoordelingen

4.93 van 5 sterren


93%

7%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 30, 2022 10:27

Zeer tevreden.

Ik heb de plank al 3 jaar. Gemakkelijk in elkaar te zetten, zelfs één persoon kan het doen. Het ziet er echt goed uit in de kamer, ik denk dat het erg mooi is. Er passen een heleboel dingen op. Ik heb er niet veel op, maar je moet iets zwaarders in de onderste plank hebben, omdat de plank anders wiebelt als je er tegenaan "loopt". Maar over het geheel genomen, een zeer goed product__.

May 30, 2022 10:26

Ziet er echt goed uit_

Ik had iets nodig in de gang om verschillende dingen toegankelijk te maken die anders alleen door kinderen in de hoeken worden gegooid. Voor mijn doeleinden vind ik het deel mega mooi en goed. Het is echt makkelijk in elkaar te zetten en ziet er geweldig uit. Ik vind het leuk dat de planken ook toegankelijk zijn vanaf de zijkant. Ik ben tevreden, zou opnieuw kopen - en kocht 6 maanden later opnieuw. Het is echter duurder geworden, ook al is de BTW verlaagd?

May 25, 2022 15:47

Als je ze goed aan de muur schroeft, houden ze heel goed.

Allereerst vind ik het uiterlijk van de planken erg aantrekkelijk. Het is niet zo saai als een "normale" plank. Ik heb de kleine plank en de grote en ze zijn verbonden op de hoeken. Op die manier fungeren ze als scheidingswand en zijn ze toch heel discreet. De montage was super eenvoudig en de levering was ook top. Ik zal zeker meer van deze bestellen voor andere kamers. Ik gebruik het als een boekenkast. Maar als u de kasten wilt gebruiken voor uw kantoor, past er geen dossier op. Ik vind dat hier en daar een nadeel. Misschien kan de fabrikant met iets nieuws komen waarbij de afmetingen beter passen!

May 30, 2022 10:21

Top prijs/prestatie verhouding

Voor de lage prijs, een zeer goede plank. Ziet er precies uit als op de foto's. Wordt in een pakket geleverd en is snel door één persoon in elkaar te zetten. De kwaliteit is zoals in de meubelzaak om de hoek. Wij hebben hem besteld in de grotere versie, waarvan de afmetingen hier niet worden gegeven. Alleen de breedte verandert in 80 cm. 17 mensen vonden deze informatie nuttig

May 25, 2022 12:06

Ziet er echt goed uit.

Ik had iets nodig in de gang om verschillende dingen toegankelijk te maken die anders alleen door kinderen in de hoeken worden gegooid. Voor mijn doeleinden vind ik het deel mega mooi en goed. Het is echt makkelijk in elkaar te zetten en ziet er geweldig uit. Ik vind het leuk dat de planken ook toegankelijk zijn vanaf de zijkant. Ik ben tevreden, zou opnieuw kopen - en kocht 6 maanden later opnieuw. Het is echter duurder geworden, ook al is de BTW verlaagd.

May 30, 2022 10:25

Als je ze goed aan de muur schroeft, houden ze heel goed.

Allereerst vind ik het uiterlijk van de planken erg aantrekkelijk. Het is niet zo saai als een "normale" plank. Ik heb de kleine plank en de grote en ze zijn verbonden op de hoeken. Op die manier fungeren ze als scheidingswand en zijn ze toch heel discreet. De montage was super eenvoudig en de levering was ook top. Ik zal zeker meer van deze bestellen voor andere kamers. Ik gebruik het als een boekenkast. Maar als u de kasten wilt gebruiken voor uw kantoor, past er geen dossier op. Ik vind dat hier en daar een nadeel. Misschien kan de fabrikant met iets nieuws komen waarbij de afmetingen beter passen.

June 27, 2022 14:56

Super prijs-prestatieverhouding

Ik heb te veel boeken overal rondslingeren en zocht een manier om orde te scheppen. Daar was niet veel ruimte voor, dus zocht ik een plank die niet zo breed was en ook niet per se zo heel hoog. Ik eindigde met deze plank / kamerverdeler. Qua kleur paste wit met Sonoma-eik perfect in mijn slaapkamer. De hoogte was geweldig, en de breedte en diepte kwamen ook overeen. Dus heb ik het besteld. De levering vond zelfs een ruime week voor de aangegeven tijd plaats. Ik vond dat echt geweldig. Toen opende ik de verpakking en pakte de afzonderlijke onderdelen uit. Ja, sommige planken waren een beetje stoffig van het snijden en vervoeren, maar dat was echt geen probleem. Gewoon een doek bevochtigen, erover vegen, klaar. In mijn geval waren alle onderdelen intact, er waren geen afgebroken delen of randen. Ik ben niet erg bedreven in het in elkaar zetten van meubels, maar ik heb het helemaal zelf gedaan. (Het duurde even, maar het was niet echt moeilijk. Eerst heb ik het zonder de voeten opgehangen. Ik denk dat het zo mooier is, er komt geen stof in de smalle spleet tussen de vloer en de plank. Maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak. Later heeft een vriend met een boormachine de plank aan de muur geschroefd voor de veiligheid. Ik dacht niet dat het erg wiebelig was, maar beter voorkomen dan genezen. Zoals u op de foto's kunt zien, heb ik de scheidingswand gedraaid en ben er erg blij mee. De eerste boeken staan er al in, de anderen komen nog. Voor mij, de absoluut perfecte keuze voor een geweldige prijs. Ik zou de plank / kamerverdeler zeker aanraden.

May 25, 2022 15:48

Ziet er echt goed uit.

Ik had iets nodig in de gang om verschillende dingen toegankelijk te maken die anders alleen door kinderen in de hoeken worden gegooid. Voor mijn doeleinden vind ik het deel mega mooi en goed. Het is echt makkelijk in elkaar te zetten en ziet er geweldig uit. Ik vind het leuk dat de planken ook toegankelijk zijn vanaf de zijkant. Ik ben tevreden, zou opnieuw kopen - en kocht 6 maanden later opnieuw. Het is echter duurder geworden, hoewel de BTW is verlaagd?

May 25, 2022 12:18

Prijs-prestatieverhouding is goed

Ik kocht het als een kamerverdeler voor mijn open keukentje. Het past qua kleur bij alles binnen en ik heb mijn kookboeken en wat decoratie erin gezet. Het is een echte blikvanger.

May 25, 2022 15:49

Zeer tevreden

Ik heb de plank al 3 jaar. Gemakkelijk in elkaar te zetten, zelfs één persoon kan het doen. Het ziet er echt goed uit in de kamer, ik denk dat het erg mooi is. Er passen een heleboel dingen op. Ik heb er niet veel op, maar je moet iets zwaarders in de onderste plank hebben, omdat de plank anders wiebelt als je er tegenaan "loopt". Maar over het geheel genomen, een zeer goed product.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen