Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Onderkast "Fame-Line" 80cm Wit hoogglans Vicco

€ 115,90

Productnummer: 425142194468806

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 7 - 8 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Onderkast "Fame-Line" 80cm Wit hoogglans Vicco"
  • De materialen worden op een zeer hoog niveau verwerkt en bieden ook maximaal comfort bij gebruik en onderhoud.
  • Onze keukenmodules van de "Fame-Line" serie zijn allemaal uitgerust met softclose scharnieren die een comfortabele bediening garanderen. De laden hebben metalen geleiders waar u lang plezier van zult hebben.
  • De totale afmetingen zijn aangepast aan de huidige standaardtoestellen. De hoogste keukenkastmodules zijn 207 cm hoog en alle beschikbare keukenmodules zijn 51,6 cm diep.
  • Tot de leveringsomvang behoren het keukenmeubel, de geïllustreerde en gemakkelijk te begrijpen montagehandleiding en het bijbehorende montagemateriaal. Optioneel kunt u ook een werkblad krijgen.
  • De hoogglans gelakte keukenkast heeft een elegant design, biedt veel bergruimte en kan naar wens worden uitgebreid met andere modules uit de "Fame-Line"-serie.


Wij zijn al meer dan 15 jaar een van Europa's grootste online retailers en
gepassioneerde specialisten in meubelen en woninginrichting.

De meubels die wij in Duitsland ontwikkelen, combineren hoge designnormen met
kostenefficiënte productie en hoogwaardige materialen.

Met meer dan 130 medewerkers en 6 vestigingen over de hele wereld,
staan wij voor veelzijdige productoplossingen en buitengewone meubelideeën met een feelgood karakter.

De Fame-Line keukenserie staat voor eigentijdse en praktische keukenmodules met een moderne uitstraling. De fronten zijn hoogglanzend gelakt en bieden daardoor een verfijnd design, waarvan de kleur optimaal is afgestemd op de kleur van de romp.
De fraai gevormde deurgrepen ronden het totaalbeeld van deze keukenserie harmonieus af. Onze verschillende kasttypes bieden voldoende ruimte en opslag voor elk doel.
De handige softclose scharnieren bieden een comfortabele bediening en de hoogwaardige metalen geleiders van de laden zorgen voor een lange levensduur van het keukenmeubel. De kasten zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waardoor oneffen vloeren gemakkelijk kunnen worden gecompenseerd.

Door de modulaire opbouw van de keuken is het ook mogelijk deze individueel vorm te geven. De fronten, de afzonderlijke kasten en hun posities kunnen vrij worden gekozen. Voel je vrij om onze winkel te gebruiken en je eigen keuken samen te stellen.

De montage is zeer eenvoudig met behulp van de geïllustreerde montagehandleiding die bij de levering is inbegrepen!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur(en)
Body: Wit (mat)
Handgrepen: Metaal look
Poten: Zwart
Fronten: Wit (mat)

Afmetingen
Paneel: 9,6 cm (H)
Pootjes 4x (in hoogte verstelbaar): 9,6 - 12 cm

Materiaal
Romp, panelen: Spaanplaat, 16 mm, gefineerd
Front: spaanplaat, 16 mm
Handgrepen, poten: kunststof
Glazen inzet: glas, 4 mm
Verbindingselementen: Metaal

Onderkast 80 cm
- Kleur front: Wit (hoogglans)
- 2x vleugeldeuren, 1x legplank, 4x poten, 2x kunststof handgrepen, 1x paneel
- Afmetingen: 80 x 82 x 51,6 cm (BxHxD)
- Gewicht: 23 kg

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- Keukenkast als kit

Opmerking: Decoratie niet inbegrepen in de levering
Framekleur: Wit
Kleur: Wit Hoogglans
Model: Onderkasten
Stijl: Modern
Breedte: 52cm
Hoogte: 82cm
Lengte: 80cm
Gewicht: 23kg
Product FAQ

Onze keukenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze individueel kunnen worden aangepast aan elke keukenruimte. Alle informatie over de afmetingen vindt u op de respectieve productpagina's.

Onze keukenkasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als functioneel zijn. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen voor kasten, werkbladen en oppervlakken om ervoor te zorgen dat uw keuken zowel esthetisch aantrekkelijk als robuust is. Onze materialen zijn ontworpen om de dagelijkse belasting in een keuken te weerstaan en u langdurig plezier te bieden.

Ja, u kunt een keukenopstelling naar uw wensen en eisen individueel samenstellen. We hebben echter ook complete keukenopstellingen en hoekkeukens beschikbaar.

Omdat we veel van onze producten op voorraad hebben, bedraagt de levertijd meestal slechts 1-weken. Gedetailleerde informatie kunt u vinden op de respectieve productpagina's.

Nee, maar de montage van de kasten is eenvoudig en vereist geen specifieke vakmanschapvaardigheden. We bieden gedetailleerde montage-instructies en montagevideo's aan die stap voor stap uitleggen hoe u de kasten moeiteloos kunt monteren.

Onze keukenkasten zijn standaard ontworpen met een goede balans in hoogte. Indien nodig kunnen echter individuele aanpassingen worden gemaakt. Veel van onze keukenopstellingen zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waarmee oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden gecorrigeerd.

Ja, we hebben speciale hoekmodellen beschikbaar die zijn ontworpen voor hoekmontage.

Als er zich problemen voordoen met de levering of met het geleverde product, neem dan bij voorkeur onmiddellijk contact met ons op. Vermeld daarbij altijd het factuurnummer en uw naam, zodat we de bestelling snel kunnen identificeren. We zijn dol op onze producten en we zijn er zeker van dat u dat ook zult zijn. Daarom bieden we een risicovrije testperiode van 30 dagen aan. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, zullen we het volledige bedrag terugbetalen.

4 van 4 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 9, 2022 13:41

Perfecte waarde voor je geld

Ik heb twee onderkasten besteld, wetende dat ik voor deze prijs niet te veel moest verwachten qua kwaliteit, wat ook bevestigd werd door de recensies. Maar omdat de kasten "slechts" bedoeld waren om in de recreatie/sportkamer te plaatsen en ik voor de prijs niets beters kon vinden, heb ik ze toch besteld. Beide kasten kwamen op tijd aan in twee pakketten elk, goed verpakt en onbeschadigd. Gisteren heb ik in mijn vrije tijd de onderkasten uitgepakt en in elkaar gezet. De montage is vrij eenvoudig en de instructies zijn zeer adequaat en begrijpelijk, zelfs voor een minder ervaren "vakman". Schroeven, hulpstukken en handgrepen zijn afzonderlijk verpakt en geëtiketteerd om verwarring te voorkomen. De onderdelen (zijpanelen, basis en poten) geven een indruk van stabiliteit en zijn van zeer goede kwaliteit voor de prijs. Daarna heb ik de tweede onderkast in 20 minuten in elkaar gezet, zonder problemen. Wat mij onmiddellijk opviel was dat de scharnieren en het beslag van zeer hoge kwaliteit zijn en van dezelfde orde zijn als de scharnieren die in onze merkkeuken zijn geïnstalleerd. Ze kunnen met een kliksysteem worden vastgezet en hebben zelfs een zacht sluitmechanisme dat perfect werkt. Nadat ik ze onder het aanrecht had gemonteerd en vastgeschroefd, heb ik de deuren gemonteerd en afgesteld. De schroeven voor het afstellen van de deuren werken goed, soepel en vrij gemakkelijk. Ik ben zeer tevreden met beide kasten en was verrast door hun stabiliteit en hoogwaardige uitstraling. Ik kan de kasten zonder voorbehoud aanbevelen. Voor het "kleine budget" is deze kast een perfect element om je eigen keuken te bouwen.

May 9, 2022 13:42

Aanzienlijke kwaliteitsverbetering in de afgelopen 3 jaar

Ongeveer 3 jaar geleden kocht ik stootborden, onderkasten en bovenkasten van dit bedrijf en toen was alles echt slecht, van de 5 jaar levering tot de gebroken planken, van de belabberde verpakking tot de slechte kwaliteit. Nu heb ik 5 nieuwe wandkasten besteld. Ik dacht dat ik gewoon veel meer zou lijmen en meer schroeven en spijkers nodig zou hebben. Maar: het kwam in één keer aan, geen planken beschadigd want de verpakking was zeer efficiënt, ook geen overdadig afval, genoeg spijkers, schroeven en beugels, alles zat in elkaar en de deuren sloten soepel. Ik moet zeggen dat ik erg enthousiast ben, zelfs de deuvels en schroeven voor de ophanging waren inbegrepen. NU is het een aanrader geworden, alles!

May 9, 2022 13:40

Relatief eenvoudige lade conversie...

Ik kocht deze kast als aanvulling op mijn keuken omdat ik, verrassend genoeg, bijna de 4 vakken van een ladekast wilde hebben. De hoogte van deze kast was gelijk aan die van mijn keuken, en de ombouw naar een ladekast was relatief eenvoudig voor de amateur in mij. Dankzij de geweldige verstelbare poten kan het geheel worden aangepast en optimaal tot zijn recht komen. Maar uiteindelijk zie je alleen het front en de oven. Het komt met een mooi handvat, dat ik niet gebruik! De bestelling kwam na twee dagen aan en was goed verpakt. Het materiaal is van hoge kwaliteit, alle schroeven en scharnieren waren compleet.....

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen