Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Onderkast "Fame-Line" 50cm Antraciet hoogglans/Wit met laden Vicco

€ 141,90

Productnummer: 425142194481706

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 7 - 8 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Onderkast "Fame-Line" 50cm Antraciet hoogglans/Wit met laden Vicco"
  • De materialen worden op een zeer hoog niveau verwerkt en bieden ook maximaal comfort bij gebruik en onderhoud.
  • Onze keukenmodules van de "Fame-Line" serie zijn allemaal uitgerust met softclose scharnieren die een comfortabele bediening garanderen. De laden hebben metalen geleiders waar u lang plezier van zult hebben.
  • De totale afmetingen zijn aangepast aan de huidige standaardtoestellen. De hoogste keukenkastmodules zijn 207 cm hoog en alle beschikbare keukenmodules zijn 51,6 cm diep.
  • Tot de leveringsomvang behoren het keukenmeubel, de geïllustreerde en gemakkelijk te begrijpen montagehandleiding en het bijbehorende montagemateriaal. Optioneel kunt u ook een werkblad krijgen.
  • De hoogglans gelakte keukenkast heeft een elegant design, biedt veel bergruimte en kan naar wens worden uitgebreid met andere modules uit de "Fame-Line"-serie.


Wij zijn al meer dan 15 jaar een van Europa's grootste online retailers en
gepassioneerde specialisten in meubelen en woninginrichting.

De meubels die wij in Duitsland ontwikkelen, combineren hoge designnormen met
kostenefficiënte productie en hoogwaardige materialen.

Met meer dan 130 medewerkers en 6 vestigingen over de hele wereld,
staan wij voor veelzijdige productoplossingen en buitengewone meubelideeën met een feelgood karakter.

De Fame-Line keukenserie staat voor eigentijdse en praktische keukenmodules met een moderne uitstraling. De fronten zijn hoogglanzend gelakt en bieden daardoor een edel design, waarvan de kleur optimaal is afgestemd op de kleur van de romp.
De fraai gevormde deurgrepen ronden het totaalbeeld van deze keukenserie harmonieus af. Onze verschillende kasttypes bieden voldoende ruimte en opslag voor elk doel.
De handige softclose scharnieren bieden een comfortabele bediening en de hoogwaardige metalen geleiders van de laden zorgen voor een lange levensduur van het keukenmeubel. De kasten zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waardoor oneffen vloeren gemakkelijk kunnen worden gecompenseerd.

Door de modulaire opbouw van de keuken is het ook mogelijk deze individueel vorm te geven. De fronten, de afzonderlijke kasten en hun posities kunnen vrij worden gekozen. Voel je vrij om onze winkel te gebruiken en je eigen keuken samen te stellen.

Montage is zeer eenvoudig met behulp van de bijgeleverde geïllustreerde montagehandleiding!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur(en)
Body: Wit (mat)
Handgrepen: Metaal look
Poten: Zwart
Fronten: Wit (mat)

Afmetingen
Paneel: 9,6 cm (H)
Pootjes 4x (in hoogte verstelbaar): 9,6 - 12 cm

Materiaal
Romp, panelen: Spaanplaat, 16 mm, gefineerd
Front: spaanplaat, 16 mm
Handgrepen, poten: kunststof
Glazen inzet: glas, 4 mm
Verbindingselementen: Metaal

Onderkast 50 cm
- Kleur front: Antraciet (hoogglans)
- 3x laden, 4x poten, 3x kunststof handgrepen, 1x paneel
- Afmetingen: 50 x 82 x 51,6 cm (BxHxD)
- Gewicht: 30 kg

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- Keukenkast als kit

Opmerking: Decoratie niet inbegrepen in de levering
Framekleur: Wit
Kleur: Antraciet Hoogglans
Model: Onderkasten
Stijl: Modern
Breedte: 51.6cm
Hoogte: 82cm
Lengte: 50cm
Gewicht: 30kg
Product FAQ

Onze keukenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze individueel kunnen worden aangepast aan elke keukenruimte. Alle informatie over de afmetingen vindt u op de respectieve productpagina's.

Onze keukenkasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als functioneel zijn. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen voor kasten, werkbladen en oppervlakken om ervoor te zorgen dat uw keuken zowel esthetisch aantrekkelijk als robuust is. Onze materialen zijn ontworpen om de dagelijkse belasting in een keuken te weerstaan en u langdurig plezier te bieden.

Ja, u kunt een keukenopstelling naar uw wensen en eisen individueel samenstellen. We hebben echter ook complete keukenopstellingen en hoekkeukens beschikbaar.

Omdat we veel van onze producten op voorraad hebben, bedraagt de levertijd meestal slechts 1-weken. Gedetailleerde informatie kunt u vinden op de respectieve productpagina's.

Nee, maar de montage van de kasten is eenvoudig en vereist geen specifieke vakmanschapvaardigheden. We bieden gedetailleerde montage-instructies en montagevideo's aan die stap voor stap uitleggen hoe u de kasten moeiteloos kunt monteren.

Onze keukenkasten zijn standaard ontworpen met een goede balans in hoogte. Indien nodig kunnen echter individuele aanpassingen worden gemaakt. Veel van onze keukenopstellingen zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waarmee oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden gecorrigeerd.

Ja, we hebben speciale hoekmodellen beschikbaar die zijn ontworpen voor hoekmontage.

Als er zich problemen voordoen met de levering of met het geleverde product, neem dan bij voorkeur onmiddellijk contact met ons op. Vermeld daarbij altijd het factuurnummer en uw naam, zodat we de bestelling snel kunnen identificeren. We zijn dol op onze producten en we zijn er zeker van dat u dat ook zult zijn. Daarom bieden we een risicovrije testperiode van 30 dagen aan. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, zullen we het volledige bedrag terugbetalen.

8 van 8 beoordelingen

4.38 van 5 sterren


38%

63%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

April 28, 2022 10:39

&nbsp ;

Ik heb twee onderkasten besteld, wetende dat ik voor deze prijs niet echt topkwaliteit kon verwachten; de recensies bevestigden dit ook. Maar omdat de kasten "alleen" in de recreatie/sportkamer zouden worden geplaatst en ik voor de prijs niets beters kon vinden, heb ik ze toch besteld. Beide kasten kwamen op tijd aan, goed verpakt in twee dozen elk en zonder schade. Gisteren heb ik de onderkasten uitgepakt en in elkaar gezet. De montage is zeer eenvoudig, de instructies zijn voldoende en begrijpelijk, zelfs voor een onervaren "klusser". Schroeven, hulpstukken en handgrepen zijn afzonderlijk verpakt en geëtiketteerd; er is geen risico op vergissingen. De constructie-elementen (zijdelen, bodem en poten) geven een indruk van grote stabiliteit en zijn van zeer goede kwaliteit voor de prijs. Daarna kon ik de tweede basiseenheid in 20 minuten in elkaar zetten; geen probleem. Wat me onmiddellijk opviel, was dat de scharnieren en het beslag van zeer hoge kwaliteit zijn en niet onderdoen voor de scharnieren die in onze merkkeuken zijn geïnstalleerd. Ze klikken op hun plaats en hebben zelfs een soepel sluitingsmechanisme dat perfect werkt. Na het monteren en vastschroeven van de deuren onder het werkblad, heb ik ze geïnstalleerd en uitgelijnd. De stelschroeven om de deuren uit te lijnen werken zeer goed, ze zijn gemakkelijk te hanteren en volledig rechttoe rechtaan. Ik ben zeer tevreden met beide kasten en was verrast door hun stabiliteit en hoge kwaliteit. Ik kan deze kasten zonder voorbehoud aanbevelen. Voor mensen met een "klein budget" is deze onderkast een perfect item voor het bouwen van uw eigen keuken.

April 28, 2022 10:37

Relatief eenvoudige lade conversie...

Ik kocht de kast als aanvulling op mijn keuken omdat we, verrassend genoeg, bijna het 4e vak voor een ladekast wilden hebben. De hoogte van deze kast was identiek aan mijn keuken en de ombouw naar een lade - relatief eenvoudig voor mij als amateur-klusser. Het geheel past en wordt versterkt door de goede verstelbare poten. Uiteindelijk zie je toch alleen het paneel en het fornuis. Wordt geleverd met een mooi handvat dat ik niet gebruik! De bestelling kwam na 2 dagen aan en was goed verpakt. Het materiaal is van hoge kwaliteit, alle schroeven en scharnieren zijn aanwezig...

April 28, 2022 10:44

is aan te bevelen

Zeer mooie keukenkast

April 28, 2022 10:45

Dit stuk past perfect in mijn keuken

Helaas heb ik de assemblage van deze kast nog niet kunnen voltooien, omdat nog niet alle benodigde onderdelen zijn geleverd. Dankzij de latere levering van de ontbrekende onderdelen kon ik de montage op 08.05.21 voltooien. Alles is nu op zijn plaats en de kwaliteit is ook goed.

April 28, 2022 10:41

Onvolledige onderdelenlijst, dus eindassemblage onmogelijk

Controleerde de onderdelenlijst voor de montage en vond deze onvolledig. Geen eindbewerking mogelijk. De daaropvolgende levering van ontbrekende onderdelen zou 20 dagen moeten duren. Goederen teruggestuurd en opnieuw besteld in de hoop dat deze keer alles inbegrepen was. Voor de rest, goede afwerking en goed uiterlijk van de onderdelen. Het is vooral de voorgevel die indruk maakt. Daarom zijn er nog 4 sterren.

April 28, 2022 10:46

De kasten zien er goed uit.

Ik hield van de montage-instructies, ze zijn duidelijk en nauwkeurig. De voorgeboorde gaten voor de geleiders waren niet geschikt, ze moesten allemaal opnieuw worden geboord. Als deze zaken worden gecorrigeerd, zal het opslagsysteem efficiënter zijn. Ook 5 sterren waard voor deze prijs.

April 28, 2022 10:42

OK

Alles is in orde de kast is het geld waard

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen