Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Kinderbed "Wiki" 70x140cm Natuur met 2 laden VitaliSpa

€ 298,90

Productnummer: 425142195724406

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Kinderbed "Wiki" 70x140cm Natuur met 2 laden VitaliSpa"
Dit stijlvolle en even praktische bed is optimaal voor kinderen om in te spelen en te slapen. Met dit bed in huisdesign zijn er geen grenzen aan de creativiteit van uw kinderen. Er zijn legio speelmogelijkheden en talloze speelwerelden. De moderne Scandinavische stijl van dit natuurhouten meubelstuk past in bijna elke kinderkamerinrichting. Of het nu gaat om lichtketting, wimpel, bedhemel of vele knuffelkussens, het unieke ontwerp biedt vele ideeën en nodigt uit om te versieren.
De twee rolbare laden zijn de perfecte aanvulling op dit kinderbed. Zo kunt u gemakkelijk en snel beddengoed, kussens, de lievelingsboeken van uw kinderen of andere spullen onder het ligvlak opbergen.
Het logeerbed is een perfecte aanvulling als er vaak veel kinderen bij u komen logeren. Zo kunnen grote en kleine gasten snel een slaapplaats vinden zonder dat er veel verbouwd hoeft te worden.
Met behulp van de meegeleverde geïllustreerde montagehandleiding is het opbouwen uiterst eenvoudig!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur
naturel, heldere lak

Afmetingen
Bed: 148 x 145 x 76,5 cm (lxhxb)

Gewicht
37 kg

Materiaal
Bed: dennenhout, massief

Laden
Afmetingen: 69,5 x 17,5 x 72 cm (bxhxd)
Materiaal: Front: dennenhout, massief 20 mm | Korpus: spaanplaat, 16 mm | Bodem: vezelplaat, 3mm
Gewicht: 13 kg
2 laden incl. elk 4 wielen | max. belastbaarheid ladebodem: 20 kg

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

• 1x kinderbed
• 2x lades

Decoratie is niet inbegrepen
Kleur: Hout
Breedte: 76.5cm
Hoogte: 15000cm
Lengte: 148cm
Gewicht: 37kg

2 van 2 beoordelingen

4 van 5 sterren


0%

100%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 27, 2022 08:41

Keurig bed met kleine gebreken

Over het geheel genomen, een fatsoenlijk bed voor een redelijke prijs met kleine gebreken. Positief: - Stipte levering, netjes verpakt, geen enkele (transport)schade. - Instructies waren bijgesloten - Het hout is netjes afgewerkt, geen scherpe randen, geen splinters, scheuren of iets dergelijks. Alles is zacht en afgerond. - Geen chemische geur, alleen een aangename houtgeur - Schroeven, pluggen enz. alles compleet - De laden zijn echt groot, je kunt er veel spullen in kwijt, ze passen precies en kunnen dankzij de opening gemakkelijk worden verschoven en uitgetrokken. - De hoogte van het bed en de ingang zijn perfect voor een 3-jarige om er zelfstandig in en uit te klimmen. Negatieven: - Instructies gebrekkig. De bouw leek meer op een avontuurlijke puzzel voor volwassenen. Duidelijk voor verbetering vatbaar - De montage zou zeer omslachtig zijn met de bijgeleverde inbussleutel. Het is zeker nuttig om wat degelijk gereedschap in huis te hebben. - Sommige van de gaten waren niet goed voorgeboord of doorgeboord. Dit moest herwerkt worden - De lades zijn inderdaad niet van dezelfde kwaliteit als het bed. De pluggen kwamen er aan de achterkant uit toen we ze erin sloegen. Dit stoort ons niet al te veel omdat het de achterkant van de lade is die niemand ziet, maar het is toch een bewijs van slechte kwaliteit. - Persoonlijk vind ik de uitvalbescherming een beetje te kort, maar dat wist ik natuurlijk al toen ik hem kocht, want de maten staan vermeld. Ik had graag 5 tot 10 cm meer gehad. Maar het is geen probleem gebleken in de eerste 4 nachten. - Als ik erop zit, kraakt het rooster een beetje, maar het bed maakt geen lawaai voor mijn dochter. Conclusie: Het is een fatsoenlijk bed voor een fatsoenlijke prijs. Ik kan nog niets zeggen over stabiliteit of duurzaamheid, maar over het algemeen lijkt hij robuust. Ik kan er zeker op zitten of knielen zonder problemen. Mijn dochter is er dol op en is helemaal in de wolken. Het kan prachtig worden ingericht en gedecoreerd en de bergruimte onder het bed is gewoon onovertroffen. Ik kan het aanbevelen als je niet helemaal ongeschoold bent in vakmanschap en kunt leven met kleine gebreken!

May 27, 2022 08:43

Een geweldig bed

Ein tolles kinderbett. - De gaten voor de insteekmoeren zijn te groot, waardoor het moeilijk in elkaar te zetten is - maar het lukt. - De lades zijn de goedkoopste van het goedkope... als ik ze apart had genomen, zouden ze per omgaande zijn teruggestuurd... zo'n mooi bed van hoge kwaliteit en dan zulke armzalige lades? We waren echt verrast....

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen