Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Kinderbed "Design" 70x140cm Wit met matras en valbeveiliging VitaliSpa

€ 336,90

Productnummer: 425142192964706

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Kinderbed "Design" 70x140cm Wit met matras en valbeveiliging VitaliSpa"
  • De houten latten van dit kinderbed zijn gemaakt van 100 % massief hout en zijn bijzonder kindvriendelijk door hun textuur.
  • Met dit bedhuis van hoge kwaliteit kunt u de kamer van uw kind helemaal op u en uw kind afstemmen.
  • De totale afmetingen zijn 148 x 132 x 77 cm (BxHxD).
  • De levering omvat het duurzame bed en de geïllustreerde montagehandleiding.
  • Dankzij de gebruikte materialen, die nauwelijks kromtrekken, wordt ons kinderbed een duurzaam en mooi gevormd uniek stuk, dat prachtig in uw woonsfeer zal passen.


Dit stijlvolle en even praktische bed zal uw kind in verrukking brengen.
De stabiele massief houten constructie is een hoogwaardige blikvanger in elke kinderkamer.
Of het nu gaat om feeërieke lichtjes, wimpels, een baldakijn of veel knuffelkussens, het unieke ontwerp opent vele ideeën en nodigt uit tot decoreren.
Optioneel kunt u de bijpassende kinderplank in een unieke huisvorm in onze winkel krijgen.

De montage is zeer eenvoudig met behulp van de geïllustreerde montagehandleiding die bij de levering is inbegrepen!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur
Wit

Afmetingen
Totale afmetingen: 148 x 132 x 77 cm (BxHxD)
Afmetingen lattenbodem: 70 x 140 cm (BxL)
Afmetingen matras: 70 x 140 cm (BxL)
Bedpoten: 6 x 88,5 x 4 cm (BxHxD)
Zijpanelen bedbodem lang: 140 ? 10 cm (BxH)
Bedbodem zijpanelen kort: 65 x 10 cm (BxH)
Hekwerk voorzijde: 88 x 28 cm (BxH)
Hekwerk alle zijden hoogte: 28 cm
Bedrand hoogte: ca.15 cm
Afstand bedrand-dakrand: ca. 68/106 cm
Afstand bedrand-gevel: ca.68 cm

Aantal latten: 10
Afmetingen latten: 5,2 x 0,8 x 80 cm (BxHxD)

Gewicht
25,5 kg

Materiaal
Massief hout

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- 1x kinderbed + matras

Decoratie niet inbegrepen
Kleur: Wit
Breedte: 77cm
Hoogte: 13.2cm
Gewicht: 25.5kg

7 van 7 beoordelingen

4.57 van 5 sterren


71%

14%

14%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 1, 2022 23:58

Duidelijke aanbeveling voor aankoop!

Ik moet meteen zeggen dat een totaalscore van 3,4 niet gerechtvaardigd is! Het bed arriveerde binnen twee werkdagen. Het ruikt niet naar chemicaliën en elk stuk hout werd afzonderlijk verpakt in opvulfolie voor een veilig transport. Wat de montage-instructies betreft: deze zijn niet genummerd, zoals bij veel meubelen het geval is. Maar in de instructies is elk stukje hout genummerd en geïllustreerd, zodat iedereen het in elkaar kan zetten. Mijn man en ik hadden het in 30 minuten in elkaar gezet. Wat de kwaliteit betreft: wij hebben geen gebreken geconstateerd, er is alleen een dakverbinding aan de onderkant die niet erg schoon is, maar dit is alleen bij nadere inspectie te zien. Prijstechnisch is er niets op aan te merken, voor deze kwaliteit is het een goede deal. We zouden het zeker kopen.

May 2, 2022 00:03

Top

We kochten het bed anderhalf jaar geleden. Onze dochter was een jaar oud en ze sliep er vanaf de eerste dag heel goed in. Ze is al zo vaak op het bed geklommen en het heeft goed stand gehouden, tot nu toe. Ik raad het ten zeerste aan.

May 1, 2022 23:57

Goed bed.

Over het algemeen kan ik het bed als goed omschrijven. In eerste instantie was ik verontrust door de enigszins gemengde recensies. Maar in het algemeen laat ik me niet beïnvloeden en test ik mezelf liever. Het bed kwam ongeschonden bij ons aan. Er zaten 2 kleine tubes montagelijm in de doos, die ik op sommige plaatsen rijkelijk heb gebruikt, omdat er om optische redenen geen schroeven waren. De montage verliep vlot. Ik vind het prijzenswaardig dat het bed gemaakt is van "massief hout" en niet van gefineerd hout. Dit is niet vanzelfsprekend in meubelzaken en in deze prijsklasse. Kort geleden braken twee latten van de bedbodem tijdens het dollen. De latten zijn vrij dun en zijn slechts verbonden door een nylon strip. Gezien de prijs kunt u geen Delüx 7-zone lattenbodem verwachten. Dit is geen reden om creatief te zijn.

May 2, 2022 00:00

Absoluut aan te bevelen

Omdat ik niet kon wachten tot mijn man klaar was met werken, zette ik het bed alleen in elkaar, terwijl mijn twee kleine kinderen om me heen zwaaiden... Eigenlijk klopte de montagehandleiding niet helemaal, maar voor wie gewend is meubels uit de Zweedse meubelzaak in elkaar te zetten, mag dat geen probleem zijn. De montage duurde ongeveer een uur en we lieten de lijm vallen zodat we het uit elkaar konden halen. Het is super stabiel en ziet er geweldig uit! Voor de prijs, raden we zeker aan het te kopen!

May 2, 2022 00:02

Mooi huisbed 160x80cm, behulpzame ondersteuning

We hebben dit mooie bed gekocht in de maat 160x80cm. Het bed geeft een indruk van hoge kwaliteit en maakt zijn belofte waar. Helaas zat er een beschadigd onderdeel in de doos. De ondersteuning van de dealer was echter geweldig en we werden snel en zonder complicaties geholpen. Al met al kunnen we dit bed echt aanbevelen en zouden het zo weer kopen.

May 2, 2022 00:06

Mooi en zeer comfortabel

Ik kan me alleen maar aansluiten bij de positieve commentaren. Het bed is geweldig en ons kind vindt het geweldig. U moet echter geduld hebben bij het in elkaar zetten en alle onderdelen van tevoren in elkaar zetten om er zeker van te zijn dat ze in de juiste richting zitten. Bij illustratie 1 moet u letten op de positie van de staanders, de illustratie toont de buitenkant van de brancard. Het is het beste om naar de laatste illustratie nr. 5 te kijken. Ondanks wat verwarring kostte het ons maar een uur om het in elkaar te zetten. De lattenbodem is niet echt een probleem. Het is lang genoeg. Natuurlijk moet het stevig worden aangedraaid en vastgeschroefd, anders glijdt het weg en worden de kieren in kwestie bij de voeten en de kop vrij groot. Maar ook daarin wordt door de fabrikant voorzien. Wat scheuren betreft: wij hadden een soortgelijk probleem, maar slechts één keer, omdat de boorgaten voor de deuvels slechts weinig verschilden en de deuvel het hout "ontplofte". Het is jammer, er moet aan gewerkt worden! Dit is waar het piepen vandaan komt. De geschroefde latten schuren tegen de onderconstructie. We leggen wat van de buitenste verpakking (folie) eronder om als buffer te dienen. Dit loste het probleem op. Anders hebben we een extra buitenmatras besteld. Het bed ruikt een beetje naar vernis en hout. We laten het een paar dagen luchten, maar dat is vaak het geval met nieuwe meubels en matrassen. Maar met jonge kinderen moet je toch voorzichtig zijn met het verschonen van het bed. Dus dit was geen probleem voor ons. Er waren genoeg schroeven, enz. We zijn zeer tevreden!

February 2, 2022 14:35

goed kinderbed

Helaas werd de leveringstijd niet gehaald. Montage was snel en gemakkelijk. Het bed maakt een stabiele indruk. Mijn kind vindt het geweldig, een beetje decoratie maakt het een echte blikvanger.

Afbeeldingen van klanten geüpload:
Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70200 waarderingen