Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Keukenblok "Optima" 270cm Wit/Sonoma Vicco

€ 571,90

Productnummer: 425142190192606

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 9 -10 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Keukenblok "Optima" 270cm Wit/Sonoma Vicco"
Dit compacte keukenblok combineert functionaliteit en design tot in perfectie.
Het moderne design brengt gezelligheid en harmonie.
De talrijke kasten van het keukenblok bieden voldoende bergruimte voor keukenspullen en servies.
De kasten zijn uitgerust met in hoogte verstelbare voeten, waardoor oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden gecompenseerd.
Een functionele en smaakvolle aanwinst voor de keuken!
Met behulp van de meegeleverde geïllustreerde montagehandleiding is de opbouw zo eenvoudig als maar zijn kan!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleuren
Front: sonoma
Korpus: wit, mat
Grepen: metaal-look

Afmetingen
Totaal: 270 x 60 cm (BxD)
Werkoppervlak: 84,5 cm (H)
Voeten: 9,5 – 13 cm (H)
Paneel: 10 cm (H)

Hangkast: 40 x 34,6 x 57,6 cm (BxDxH)
Hangkast: 50 x 34,6 x 57,6 cm (BxDxH)
Hangkast: 60 x 34,6 x 57,6 cm (BxDxH)
Onderkast (spoelbakkast): 50 x 57,1 x 82 cm (BxDxH)
Onderkast (fornuisombouwkast): 60 x 57,1 x 82 cm (BxDxH)
Onderkast (3 laden): 40 x 51,7 x 82 cm (BxDxH)
Hoge kast (koelkastombouwkast): 60 x 57,1 x 206,8 cm (BxDxH)

Deur en paneel (vaatwasser):
Deur: 59,6 x 51,2 cm (BxH)
Paneel: 60 x 10 cm (BxH)

Gewicht
145 kg

Materiaal
Korpus: spaanplaat, 16 mm, coating van melaminehars
Grepen en voeten: Kunststof

Details
- Deuren voor deels geïntegreerde vaatwasser
- Indeling van de onderdelen kan vrij worden gekozen
- Geschikt voor inbouw van een vaatwasser

Uitrusting
1x hangkast 40 cm
1x hangkast 50 cm
1x hangkast 60 cm
1x spoelbakkast 50 cm
1x fornuisombouwkast 60 cm
1x koelkastombouwkast 60 cm
1x onderkast 40 cm
1x deur voor vaatwasser 60 cm

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

• 1x keuken als bouwset

Decoratie niet inbegrepen
Framekleur: Wit
Kleur: Sonoma
Stijl: Modern
Breedte: 206.8cm
Hoogte: 206.8cm
Lengte: 270cm
Gewicht: 145kg
Product FAQ

Onze keukenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze individueel kunnen worden aangepast aan elke keukenruimte. Alle informatie over de afmetingen vindt u op de respectieve productpagina's.

Onze keukenkasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als functioneel zijn. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen voor kasten, werkbladen en oppervlakken om ervoor te zorgen dat uw keuken zowel esthetisch aantrekkelijk als robuust is. Onze materialen zijn ontworpen om de dagelijkse belasting in een keuken te weerstaan en u langdurig plezier te bieden.

Ja, u kunt een keukenopstelling naar uw wensen en eisen individueel samenstellen. We hebben echter ook complete keukenopstellingen en hoekkeukens beschikbaar.

Omdat we veel van onze producten op voorraad hebben, bedraagt de levertijd meestal slechts 1-weken. Gedetailleerde informatie kunt u vinden op de respectieve productpagina's.

Nee, maar de montage van de kasten is eenvoudig en vereist geen specifieke vakmanschapvaardigheden. We bieden gedetailleerde montage-instructies en montagevideo's aan die stap voor stap uitleggen hoe u de kasten moeiteloos kunt monteren.

Onze keukenkasten zijn standaard ontworpen met een goede balans in hoogte. Indien nodig kunnen echter individuele aanpassingen worden gemaakt. Veel van onze keukenopstellingen zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waarmee oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden gecorrigeerd.

Ja, we hebben speciale hoekmodellen beschikbaar die zijn ontworpen voor hoekmontage.

Als er zich problemen voordoen met de levering of met het geleverde product, neem dan bij voorkeur onmiddellijk contact met ons op. Vermeld daarbij altijd het factuurnummer en uw naam, zodat we de bestelling snel kunnen identificeren. We zijn dol op onze producten en we zijn er zeker van dat u dat ook zult zijn. Daarom bieden we een risicovrije testperiode van 30 dagen aan. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, zullen we het volledige bedrag terugbetalen.

10 van 22 beoordelingen

4.32 van 5 sterren


45%

41%

14%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

April 29, 2022 06:54

Mooi en van goede kwaliteit

Ik heb de vrijgezelle keuken eerder dan gepland ontvangen. Alles verliep soepel tijdens de montage, maar helaas was een van de glazen deurtjes van het laatste hanggedeelte dat we wilden monteren kapot. Ik heb de dealer hiervan op de hoogte gebracht en ik ben zeer tevreden, een nieuwe deur werd zonder problemen vervangen. Het bevalt me uitstekend en ik zou graag weer bij deze dealer kopen.

April 29, 2022 08:34

..

We vonden het leuk. Maar het was een hoop werk

April 28, 2022 18:53

Keuken Vicco

Na aanvankelijke problemen werd de verkeerde kleur keuken geleverd, maar alles werkte prima. De communicatie met de verkoper was uitstekend. De juiste kleur werd snel geleverd en de andere werd teruggenomen. De montage is een beetje lang (voor een vrouw) maar niet te ingewikkeld. De afgewerkte keuken ziet er geweldig uit en ik kan hem zonder aarzeling aanbevelen.

April 28, 2022 14:29

het keukenblok is absoluut het geld waard

Het keukenblok is van zeer goede kwaliteit, de kasten zijn afzonderlijk verpakt, dus er is geen vermenging van planken en schroeven! Elke kast wordt geleverd met montage-instructies, maar sommige zijn niet erg duidelijk, zodat je een andere doos moet openen en een andere set montage-instructies moet bekijken, aangezien sommige instructies duidelijker zijn. In een van de instructies werd bijvoorbeeld niet beschreven onder welke hoek de stelvoetjes moeten worden gemonteerd, maar dit stond wel goed beschreven in een andere instructie. De montage verloopt vlot, aangezien de onderdelen goed in elkaar passen en alle nodige schroeven aanwezig zijn. Als u al eens een inbouwkeuken heeft bekeken, kan het keukenblok ook door een lener worden gemonteerd. Het keukenblok ziet er hoogwaardig uit, een keukenblad is niet inbegrepen, dus dat moet apart worden aangeschaft. Ik ben helemaal tevreden met de keuken, de prijs is zeer goed voor de kwaliteit. Ik heb het keukenblok aan anderen aanbevolen en zou het zo weer kopen.

April 28, 2022 18:59

une porte grife fehld.

Een deurklink ontbreekt. Verder is alles in orde.

April 28, 2022 14:31

Keuken Vicco

Na aanvankelijke problemen met de verkeerde kleur van de geleverde keuken, is alles goed verlopen. De communicatie met de verkoper was uitstekend. De juiste kleur werd snel geleverd en de andere kleur werd teruggenomen. De montage is een beetje lang (voor een vrouw) maar niet te ingewikkeld. De afgewerkte keuken ziet er geweldig uit en ik kan hem zonder aarzeling aanbevelen.

April 28, 2022 18:56

Een geweldige keuken voor een kleine prijs!

We ontvingen de keuken op maandag en hebben hem meteen in elkaar gezet. De keuken was zeer goed verpakt en is niet beschadigd tijdens het vervoer. Je hoeft niet erg handig te zijn om het in elkaar te zetten. De keuken zelf is stabiel en de fronten van de meubels zijn erg mooi. In het begin waren we sceptisch vanwege sommige van de evaluaties hier... maar dingen als transportschade of het vergeten van een te leveren onderdeel, het gebeurt! Alles ging goed met onze levering. Het transportbedrijf belde 30 minuten van te voren en vertelde ons dat het op het punt stond te arri.... Dat is waarom ik het top cijfer kreeg.

April 28, 2022 14:37

Een geweldige keuken voor een kleine prijs!

We ontvingen de keuken op maandag en hebben hem meteen in elkaar gezet. De keuken was zeer goed verpakt en is niet beschadigd tijdens het vervoer. Je hoeft niet erg handig te zijn om het in elkaar te zetten. De keuken zelf is stabiel en de fronten van de meubels zijn erg mooi. In het begin waren we sceptisch vanwege sommige van de evaluaties hier... maar dingen als transportschade of het vergeten van een te leveren onderdeel, het gebeurt! Alles ging goed met onze levering. Het transportbedrijf belde 30 minuten van te voren en liet ons weten dat het op het punt stond te arri.... Dat is waarom we maximale punten kregen!

February 9, 2022 10:31

Keuken met elegante charme

De keuken past goed in de ruimte, heeft precies de juiste afmetingen en bekoort door zijn elegante charme, dankzij de tijdloze hoogglansfronten! Ik heb de keuken gecombineerd met een zwart werkblad en om een mooi contrast te creëren - vooral met het groen. De keuken biedt veel bergruimte voor al het kookgerei en, dat was ook de reden om hem te kopen, ruimte voor een vaatwasser! Voor mij is het een perfect instapmodel waarin de essentiële apparatuur een plaats vindt en er toch nog genoeg plaats is voor borden enz. - en zonder je hoofd te stoten, want de wandkasten hebben een zeer aangename diepte. Ik ben helemaal tevreden en kan de keuken alleen maar aanbevelen, vooral voor deze prijs. Persoonlijk heb ik het een beetje gepimpt met andere handvatten 😋

Afbeeldingen van klanten geüpload:

April 28, 2022 14:34

Grote verrassing

Ik zal eerlijk zijn: ik verwachtte niet veel voor de prijs (en je moet eigenlijk ook niet veel verwachten voor de prijs). Maar ik moet zeggen dat ik verrast was door de kwaliteit. Sommige fabrikanten zouden hier nog wat van kunnen leren, vooral als het gaat om de montage-instructies. Het kostte ons tweeën een tijdje om de keuken in elkaar te zetten, maar toen hij eenmaal stond, was ik dolblij. Hij ziet eruit als op de foto's - hij is echt mooi. Alleen de handgrepen zijn van slechte kwaliteit, maar je kunt voor een paar euro andere kopen. Ik zou het iedereen aanraden die besluit deze keuken te kopen. Maar daar doe ik geen punten voor af, want de prijs-kwaliteitverhouding is gewoon onovertroffen!

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen