Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Keuken "Fame-Line" 240cm Antraciet hoogglans/Wit Vicco

€ 811,90

Productnummer: 425142194459606

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 9 -10 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Keuken "Fame-Line" 240cm Antraciet hoogglans/Wit Vicco"
  • De hoogwaardige keukenfronten zijn hoogglanzend gelakt of hebben een edele kleurtint, die perfect is afgestemd op de korpus. Elke afzonderlijke module biedt bovendien maximaal gebruiks- en onderhoudsgemak.
  • Dit praktische keukenblok in modern design is voorzien van softclose scharnieren die een comfortabele bediening garanderen. De laden hebben metalen geleiders waar u lang plezier van zult hebben.
  • In het blok is het 300 cm breed en neemt dus zeer weinig vloerruimte in beslag. De bovenkasten kunnen variabel geplaatst worden in deze keuken. De keukenkastjes zijn allemaal 51,6 cm diep.
  • Tot de leveringsomvang behoren 7 keukenmodules, geïllustreerde en eenvoudig te begrijpen montagehandleidingen en het bijbehorende montagemateriaal.
  • Het is een echt opbergwonder, met plaats voor al uw keukengerei, en het kan naar wens worden uitgebreid met andere modules uit de Fame-Line serie.


De Fame-Line keukenserie staat voor eigentijdse en praktische keukenmodules met een moderne uitstraling. De fronten zijn hoogglanzend gelakt en bieden daardoor een edel design waarvan de kleur optimaal is afgestemd op de kleur van de romp.
De fraai gevormde deurgrepen ronden het totaalbeeld van deze keukenserie harmonieus af. Onze verschillende kasttypes bieden voldoende ruimte en opslag voor elk doel.
De handige softclose scharnieren bieden een comfortabele bediening en de hoogwaardige metalen geleiders van de laden zorgen voor een lange levensduur van het keukenmeubel. De kasten zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waardoor oneffen vloeren gemakkelijk kunnen worden gecompenseerd.

Door de modulaire opbouw van de keuken is het ook mogelijk deze individueel vorm te geven. De fronten, de afzonderlijke kasten en hun posities kunnen vrij worden gekozen. Voel je vrij om onze winkel te gebruiken en je eigen keuken samen te stellen.

Montage is zeer eenvoudig met behulp van de bijgeleverde geïllustreerde montagehandleiding!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur(en)
Romp: wit, mat
Fronten: Antraciet, hoogglans

Handgrepen: Metaal look
Poten: Zwart
Fronten: Wit, mat

Afmetingen
Totaal: 240 x 206,8 x 51,6 cm (BxHxD)
Poten: 9,5 - 13 cm (H)

Gewicht
188,3 kg

Materiaal
Romp: spaanplaat, 16 mm, gefineerd
Handgrepen, poten: Kunststof

Uitrusting
- 1x ladekast 40 cm
- 1x onderkast 60 cm
- 1x gootsteenkast 80 cm
- 1x wandkast 40 cm
- 1x wandkast 60 cm
- 1x glazen wandkast 80 cm
- 1x microgolfkast 60 cm

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- 1x keuken als bouwpakket

Voor verzending, levering is gratis.

Decoratie is niet inbegrepen
Framekleur: Wit
Kleur: Antraciet Hoogglans
Stijl: Modern
Breedte: 240cm
Hoogte: 206.8cm
Gewicht: 188.3kg
Product FAQ

Onze keukenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze individueel kunnen worden aangepast aan elke keukenruimte. Alle informatie over de afmetingen vindt u op de respectieve productpagina's.

Onze keukenkasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als functioneel zijn. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen voor kasten, werkbladen en oppervlakken om ervoor te zorgen dat uw keuken zowel esthetisch aantrekkelijk als robuust is. Onze materialen zijn ontworpen om de dagelijkse belasting in een keuken te weerstaan en u langdurig plezier te bieden.

Ja, u kunt een keukenopstelling naar uw wensen en eisen individueel samenstellen. We hebben echter ook complete keukenopstellingen en hoekkeukens beschikbaar.

Omdat we veel van onze producten op voorraad hebben, bedraagt de levertijd meestal slechts 1-weken. Gedetailleerde informatie kunt u vinden op de respectieve productpagina's.

Nee, maar de montage van de kasten is eenvoudig en vereist geen specifieke vakmanschapvaardigheden. We bieden gedetailleerde montage-instructies en montagevideo's aan die stap voor stap uitleggen hoe u de kasten moeiteloos kunt monteren.

Onze keukenkasten zijn standaard ontworpen met een goede balans in hoogte. Indien nodig kunnen echter individuele aanpassingen worden gemaakt. Veel van onze keukenopstellingen zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waarmee oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden gecorrigeerd.

Ja, we hebben speciale hoekmodellen beschikbaar die zijn ontworpen voor hoekmontage.

Als er zich problemen voordoen met de levering of met het geleverde product, neem dan bij voorkeur onmiddellijk contact met ons op. Vermeld daarbij altijd het factuurnummer en uw naam, zodat we de bestelling snel kunnen identificeren. We zijn dol op onze producten en we zijn er zeker van dat u dat ook zult zijn. Daarom bieden we een risicovrije testperiode van 30 dagen aan. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, zullen we het volledige bedrag terugbetalen.

2 van 2 beoordelingen

5 van 5 sterren


100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70200 waarderingen