Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Kamerverdeler "Noa", Beton, 160.6 x 67 cm, Vicco

€ 103,90

Productnummer: 425142192340906

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Kamerverdeler "Noa", Beton, 160.6 x 67 cm, Vicco"
  • Het traprek "Noa" is een goede beslissing voor elk huis. Het gebruiksvriendelijke en stijlvolle ontwerp maakt het leuk om te gebruiken en geschikt voor elke trap.
  • Deze staande boekenkast is voorzien van 8 open planken in een zigzag-vorm en kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.
  • AFMETINGEN: De open ruimtedeler heeft de volgende afmetingen: Breedte: 160,6 cm, Hoogte: 67 cm, Diepte: 25 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto's.
  • MATERIAAL: De zigzag vrijstaande plank bestaat uit onderhoudsvriendelijk spaanplaat van 16 mm, met een melaminehars coating.
  • LEVERINGSOMVANG: Zigzag staande plank, Montagehandleiding, Montagemateriaal
De Noa Kamerverdeler is het perfecte item om een open ruimte op te delen zonder afbreuk te doen aan de moderne stijl van je huis. De 8 open planken in zigzag-vorm bieden niet alleen veel ruimte voor boeken en decoratie, maar creëren ook een speelse en interessante compositie. Door de mogelijkheid om deze kamerverdeler horizontaal en verticaal te gebruiken, kan het gemakkelijk worden aangepast aan jouw individuele behoeften en smaak. En als onderdeel van de NOA-serie zijn er tal van andere opties beschikbaar om de perfecte opstelling voor jouw huis te creëren. Voeg de Noa Kamerverdeler toe aan jouw interieur en geef het een eigentijdse, kunstzinnige sfeer.

---

Technische gegevens:


Kleur:
Beton

Afmetingen:
160.6 x 67 x 25 cm (BxHxD)

Materiaal:
Spaanplaat, 16 mm

Oppervlak:
Melaminehars coating

Nettogewicht zonder verpakking:
23.61 kg.

Brutogewicht incl. verpakking:
24.6 kg.

---

LEVERINGSOMVANG: Zigzag staande plank, Montagehandleiding, Montagemateriaal
Kleur: Beton
Breedte: 160.6cm
Hoogte: 67cm
Lengte: 25cm
Gewicht: 23.61kg

10 van 81 beoordelingen

4.75 van 5 sterren


75%

25%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 9, 2022 10:21

Zeer goede plank !!!!

Ik kan de soms slechte recensies hier niet bevestigen! De goederen kwamen super verpakt aan, de doos was licht beschadigd aan de buitenkant, maar de planken waren rondom beschermd door dik polystyreen. Toen ik het uitpakte waren de planken licht bedekt met zaagsel, maar dat was geen probleem, ik nam een vochtige doek en veegde het weg. Montage-instructies werden meegeleverd, alleen foto's, maar gemakkelijk te begrijpen. Toen kwam de montage. Ik, een vrouw, blond en 70 jaar oud, had geen moeite om de plank zelf in elkaar te zetten. Je moet alleen goed opletten hoe de planken in elkaar passen, en het kan zijn dat je een plank moet omdraaien of een andere plank van dezelfde maat moet proberen. U kunt dit heel goed zien door de voorgeboorde gaten tegen elkaar te houden. Let vooral op de lange zijstukken, zodat de schroeven die er in komen overeenkomen met de bodemstukken. Maar met een beetje voorzichtigheid, is dit geen enkel probleem! Ik hoefde geen nieuwe gaten te boren. Ik kan alleen maar zeggen dat het waar voor zijn geld is. Ik heb de boekenkast in liggende stijl in de logeerkamer staan met de TV erop en het ziet er geweldig uit. Ik kan de aankoop dan ook alleen maar aanbevelen.

May 9, 2022 10:19

Zeer mooi dressoir / kamerverdeler

Na waterschade in mijn flat, was ik op zoek naar een nieuwe scheidingswand die ook flexibel was. Ik heb het gevonden met deze kamerverdeler. Ik gebruik deze kamerverdeler als dressoir. Na overleg met de dealer werd het pakket op een latere datum geleverd, waardoor ik 5 sterren kreeg. De levering gebeurde door DPD zonder problemen, de DPD chauffeur was ook vriendelijk en bracht het pakket naar de flat. Het afhalen was zeer eenvoudig en kon door één persoon gedaan worden.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70587 waarderingen