Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Huisbed "Design", Natuurlijk hout, 80x160 cm, Vitalispa

€ 193,90

Productnummer: 425142194185406

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Huisbed "Design", Natuurlijk hout, 80x160 cm, Vitalispa"
  • Een goede beslissing voor ouders is het Houten kinderbed "Design". Het heeft een optimaal design en past in elk huis, en is zowel leuk als gebruiksvriendelijk voor kinderen.
  • Het Houten bed is een ideale plek voor kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen en is een hoogtepunt in de kinderkamer. Het is gemaakt van hoge kwaliteit materialen.
  • AFMETINGEN: Het kinderbed is geschikt voor een matras van 80x160 cm en heeft een hoogte van 138 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto's.
  • MATERIAAL: Het speelbed voor kinderen bestaat uit natuurlijk grenenhout.
  • LEVERINGSOMVANG: Speelbed, Montagehandleiding, Montagemateriaal
Het bed ontwerp is niet zomaar een kinderbed, het is een plek waar kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten en hun creativiteit kunnen ontwikkelen. Dit houten bed biedt niet alleen een comfortabele slaapplek, maar ook een speelruimte in één stuk waar kinderen hun eigen fantasiewereld kunnen creëren. Het bed is van hoge kwaliteit en beschikbaar in verschillende versies en extra afwerkingen. Het is het hoogtepunt van elke kinderkamer en zal zeker de favoriete plek van jouw kind zijn. Geef jouw kind de kans om te spelen en te groeien binnen de veilige muren van het bed ontwerp.

---

Technische gegevens:


Kleur:
Natuurlijk hout

Afmetingen:
80 x 138 x 160 cm (BxHxD)

Materiaal:
Hout (den)

Nettogewicht zonder verpakking:
20.51 kg.

Brutogewicht incl. verpakking:
21.5 kg.

---

LEVERINGSOMVANG: Speelbed, Montagehandleiding, Montagemateriaal

Het meubelassortiment "Design" biedt huisvormige speelbedden voor kinderen. Met een verscheidenheid aan kleurencombinaties en verschillende configuratiemogelijkheden biedt het een breed scala aan mogelijkheden. Ontwerp het slaapgedeelte van je kind met de verschillende opties in de "Design" serie en creëer een speelse en gezellige omgeving.

Kleur: Natuurlijk hout
Breedte: 168cm
Hoogte: 138cm
Lengte: 87cm
Gewicht: 20.51kg

10 van 1002 beoordelingen

4.47 van 5 sterren


52%

43%

5%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

1 - 10 van 852 beoordelingen

May 12, 2022 11:10

Praktische logeerbed functie.

Ik vind het vooral leuk dat het perfect past in het totaalconcept van de kamer, namelijk het bos en de natuur. Met zijn dak geeft het een gevoel van geborgenheid en nodigt het uit tot lezen en dromen. Het dak kan mooi worden gedecoreerd of met een kleed tot een hol worden omgetoverd. Mijn zoon heeft het bed verwelkomd, hij kroop er meteen in en was verbaasd over alles. Ook de bezoekers hebben er - onafhankelijk van elkaar - positief op gereageerd.

Afbeeldingen van klanten geüpload:

April 27, 2022 11:38

Aangenaam verrast...

Ik heb dit bed gekocht voor mijn dochter (4 jaar oud). Eerst was ik een beetje sceptisch, omdat er een aantal reviews op internet stonden. Omdat het een aankoop op Amazon was, durfde ik het toch aan. Het bed werd geleverd in twee pakketten, die op verschillende data werden geleverd. De montage kon dus pas plaatsvinden nadat het tweede pakket was ontvangen. Het tweede pakket kwam echter de volgende werkdag aan. De montage was relatief eenvoudig dankzij de genummerde onderdelen. Ik heb de montage zelf gedaan, maar een tweede paar handen (dus iemand om me te helpen) zou voor iedereen handig zijn. Als het past, ziet het er geweldig uit, het heeft geen gebreken of vervormingen. Naar mijn mening ziet het er geweldig uit en mijn kind is blij. Daarom geef ik het 5 sterren!

May 1, 2022 22:02

Mooi huisbed 160x80cm, behulpzame ondersteuning

We hebben dit mooie bed gekocht in de maat 160x80cm. Het bed geeft een indruk van hoge kwaliteit en maakt zijn belofte waar. Helaas zat er een beschadigd onderdeel in de doos. De ondersteuning van de dealer was echter geweldig en we werden snel en zonder complicaties geholpen. Al met al kunnen we dit bed echt aanbevelen en zouden het zo weer kopen.

May 4, 2022 08:52

Alles is goed.

Het bed is van goede kwaliteit, het is mooi, het montageplan is top, alles was inbegrepen, niets ontbrak, alle gaten zijn met precisie voorgeboord, het was een plezier om het in elkaar te zetten, vooral de geur van vers dennenhout is zeer aangenaam.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70422 waarderingen