Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Hoekonderkast "R-Line" 87cm Donkerbruin/Wit Vicco

€ 134,90

Productnummer: 425142193067406

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 7 - 8 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Hoekonderkast "R-Line" 87cm Donkerbruin/Wit Vicco"
  • De gebruikte materialen zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden maximaal comfort bij gebruik en onderhoud.
  • Onze keukenmodules van de serie "R-Line" kunnen variabel worden opgesteld en individueel worden gecombineerd, omdat ze naar keuze volledig kunnen worden bekleed met individuele werkbladen.
  • De totale afmetingen zijn aangepast aan de huidige standaardtoestellen. De hoogste keukenkastmodules zijn 207 cm hoog en alle beschikbare werkbladen zijn 60 cm diep.


Wij zijn al meer dan 15 jaar een van Europa's grootste online retailers en
gepassioneerde specialisten in meubelen en woninginrichting.

De meubels die wij in Duitsland ontwikkelen, combineren hoge designnormen met
kostenefficiënte productie en hoogwaardige materialen.

Met meer dan 130 medewerkers en 6 vestigingen over de hele wereld staat
voor veelzijdige productoplossingen en buitengewone meubelideeën met een feelgood karakter.

Onze compacte keukenmodules van de "R-Line" serie combineren functionaliteit en design tot in de perfectie. De talrijke kasten van verschillende types
bieden u voldoende opbergruimte voor alle keukenbenodigdheden en zijn harmonieus op elkaar afgestemd. Het aantrekkelijke design met de
eersteklas fronten rondt het totaalbeeld af.

De onderkasten zijn voorzien van in hoogte verstelbare voetjes, waarmee oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden opgevangen. Volgens
kunnen de bovenkasten ook aan uw behoeften worden aangepast.

Door de modulaire opbouw van de keuken kunt u deze individueel vormgeven. De fronten, de afzonderlijke kasten met of
zonder werkblad en de posities kunnen worden gevarieerd. Voel je vrij om onze winkel te gebruiken en je eigen persoonlijke keuken samen te stellen.

Montage is zeer eenvoudig met behulp van de bijgeleverde geïllustreerde montagehandleiding!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleuren
Romp: Wit (mat)
Voorkant: Edelgrijs
Handgrepen: Metaal look
Pootjes: Zwart
Panelen: Wit (mat)

Afmetingen
Paneel: 9,6 cm (H)
Pootjes 4x (in hoogte verstelbaar): 9,6 - 12 cm

Materiaal
Romp, panelen: Spaanplaat, 16 mm, gefineerd
Front: spaanplaat, 16 mm
Handgrepen, poten: kunststof
Glazen inzet: glas, 4 mm
Verbindingselementen: Metaal

Hoekonderkast 87 cm
- 1x dubbele draaideur (aan beide zijden te monteren), 1x legplank, 4x poten, 1x kunststof handgreep, 1x paneel
- 2x werkbladen 27 en 87 cm (optioneel)
- Afmetingen: 75,6 x 81,6 x 46 cm (BxHxD)
- Gewicht: 26,1 kg

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- Keukenkastje als bouwpakket

Opmerking: Decoratie niet inbegrepen
Framekleur: Wit
Kleur: Edel grijs
Model: Onderkasten
Stijl: Modern
Breedte: 46cm
Hoogte: 81.6cm
Lengte: 75.6cm
Gewicht: 26kg
Product FAQ

Onze keukenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze individueel kunnen worden aangepast aan elke keukenruimte. Alle informatie over de afmetingen vindt u op de respectieve productpagina's.

Onze keukenkasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als functioneel zijn. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen voor kasten, werkbladen en oppervlakken om ervoor te zorgen dat uw keuken zowel esthetisch aantrekkelijk als robuust is. Onze materialen zijn ontworpen om de dagelijkse belasting in een keuken te weerstaan en u langdurig plezier te bieden.

Ja, u kunt een keukenopstelling naar uw wensen en eisen individueel samenstellen. We hebben echter ook complete keukenopstellingen en hoekkeukens beschikbaar.

Omdat we veel van onze producten op voorraad hebben, bedraagt de levertijd meestal slechts 1-weken. Gedetailleerde informatie kunt u vinden op de respectieve productpagina's.

Nee, maar de montage van de kasten is eenvoudig en vereist geen specifieke vakmanschapvaardigheden. We bieden gedetailleerde montage-instructies en montagevideo's aan die stap voor stap uitleggen hoe u de kasten moeiteloos kunt monteren.

Onze keukenkasten zijn standaard ontworpen met een goede balans in hoogte. Indien nodig kunnen echter individuele aanpassingen worden gemaakt. Veel van onze keukenopstellingen zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waarmee oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden gecorrigeerd.

Ja, we hebben speciale hoekmodellen beschikbaar die zijn ontworpen voor hoekmontage.

Als er zich problemen voordoen met de levering of met het geleverde product, neem dan bij voorkeur onmiddellijk contact met ons op. Vermeld daarbij altijd het factuurnummer en uw naam, zodat we de bestelling snel kunnen identificeren. We zijn dol op onze producten en we zijn er zeker van dat u dat ook zult zijn. Daarom bieden we een risicovrije testperiode van 30 dagen aan. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, zullen we het volledige bedrag terugbetalen.

7 van 7 beoordelingen

4.57 van 5 sterren


57%

43%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 17, 2022 09:23

De perfecte aanvulling op...

Een perfecte combinatie met onze Vicco keuken, die we kort daarvoor hadden besteld... Hij was precies 40 cm te kort, en gelukkig kon deze kast apart worden gekocht. Aanvankelijk kregen we te horen dat de levering ongeveer 10 dagen zou duren, maar nog geen drie dagen later kwamen de meubels aan en konden we de keuken afmaken. De kast arriveerde met DHL, uitstekend verpakt, compleet en van overtuigende kwaliteit, net als de complete keuken ervoor. Wij zijn meer dan tevreden en zullen ons in de toekomst altijd tot deze leverancier wenden als we iets nieuws nodig hebben....

May 17, 2022 09:14

Vicco keukenkasten.

Ok.

May 17, 2022 09:24

Heel goed.

De kast is echt goed gemaakt. Voor die prijs, verwachtte ik iets ergers. Ik gebruik het als een badkamerkast. Ik kan er echt veel in opbergen. Het heeft een mooie glanzende afwerking en voelt zeer solide aan. Montage en installatie was zeer eenvoudig. Het inpakken en verzenden was erg gemakkelijk.

May 17, 2022 09:30

Klaslokaal kast

Deze kast is gewoon geweldig, de kwaliteit is eerste klas en de montage is eenvoudig genoeg voor mensen met ervaring in het maken van iets. De stabiliteit is gewoon geweldig, de kast is zo stabiel, ik heb in lange tijd niet zo'n stabiele kast gezien. Het negatieve punt is helaas de montagehandleiding, die nog veel verbetering behoeft. Ik had geen grote problemen omdat ik een bekwaam vakman ben, maar iemand die niet zo bekwaam is zal wel wat problemen hebben. Ook ontbrak de bevestiging aan het werkblad (vandaar de aftrek van een ster), maar dat schrikt me niet af - ik heb altijd wel een paar beugels en schroeven in huis!

May 17, 2022 09:25

Klaslokaal kast

Deze kast is gewoon geweldig, de kwaliteit is eerste klas en de montage is eenvoudig genoeg voor mensen met ervaring in het maken van iets. De stabiliteit is gewoon geweldig, de kast is zo stabiel, ik heb al heel lang niet meer zo'n stabiele kast gezien. Het negatieve punt is helaas de montagehandleiding, die nog veel verbetering behoeft. Ik had geen grote problemen omdat ik een bekwaam vakman ben, maar iemand die niet zo bekwaam is zal wel wat problemen hebben. Ook ontbrak de bevestiging aan het tafelblad (vandaar de aftrek van een ster), maar zoiets kan mij niet deren - ik heb thuis nog wel wat beugels en schroeven liggen...

May 17, 2022 09:29

Kan passeren

Voorzichtig. Iedereen maakt dezelfde fout. Dit meubel past niet in de Vicco S Line keuken. We kochten het als een eiland. Het werkt goed. De handvatten zijn zoals op de foto. Hoekig en lelijk. Dus kochten we nieuwe die bij de oude keuken pasten. De kleur is ook mooi. Zeer identiek. Maar de scharnieren zijn normaal. Je kunt het niet vergelijken met SLine Vicco. Er zijn waarschijnlijk geen extra items voor Vicco (denkbeeldige naam). Deze zijn 50 cm diep en 60 cm breed. Dit is de R-lijn. Raúl...

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen