Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Hoekkeuken "R-Line", Edel grijs/wit, 227 x 287 cm zonder werkblad, Vicco

€ 1.159,90

Productnummer: 425142193135006

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 9 -10 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Hoekkeuken "R-Line", Edel grijs/wit, 227 x 287 cm zonder werkblad, Vicco"
  • Met onze ingebouwde keuken "R-Line" maak je altijd een goede beslissing. Het optimale ontwerp en de gebruiksvriendelijkheid maken het een stijlvolle toevoeging voor elk huis.
  • Dit keukenblok in L-vorm kan worden aangepast met gewenste modules en extra modules zijn beschikbaar. Verstelbare voeten zorgen voor een perfecte pasvorm.
  • AFMETINGEN: De L-vormige keuken heeft een totale afmeting van 227x287 cm, de diepte en hoogte van de onderste en bovenste modules staan op de foto's.
  • MATERIAAL: De hoekkeuken bestaat uit onderhoudsvriendelijk spaanplaat van 16 mm, met een melaminehars coating.
  • LEVERINGSSOMVANG: Keukenblok zonder werkblad, montagemateriaal, montagehandleiding (Tenzij anders vermeld, zijn elektrische apparaten en decoraties niet bij de levering inbegrepen)
De R-Line hoekkeuken zonder werkblad is de perfecte oplossing voor iedereen die op zoek is naar een keuken in hoekopstelling. Deze L-vormige keuken is ingebouwd en biedt daarom extra gemak en ruimtebesparing. De modules kunnen worden aangepast en extra modules kunnen worden toegevoegd om aan uw specifieke behoeften te voldoen. De hoogte-verstelbare voeten maken het mogelijk om de keuken op elke gewenste hoogte te plaatsen. Met deze R-Line keuken heeft u een volledige keukenoplossing in handen, zonder het gedoe van het zoeken naar extra accessoires. Het is tijd om uw droomkeuken te realiseren met de R-Line Hoekkeuken!

---

Technische gegevens:


Kleuren:
Edel grijs/wit, Wit

Afmetingen:
227 x 207 x 287 cm (BxHxD)

Materiaal:
Spaanplaat, 16 mm

Oppervlak:
Melaminehars coating

Nettogewicht zonder verpakking:
226.025 kg

Brutogewicht incl. verpakking:
250.8 kg

---

LEVERINGSOMVANG: Keukenblok, (Tenzij anders vermeld, zijn elektrische apparaten en decoratie niet inbegrepen in de levering.)Montagehandleiding, Montagemateriaal

R-Line" is een veelzijdige meubellijn met keukenblokken, kant-en-klare componenten en kasten voor het huishouden, de wasruimte en creatieve ruimtes. Het biedt een breed scala aan kleuren en maten, waardoor individuele oplossingen voor elke ruimte mogelijk zijn. De onderkasten zijn uitgerust met verstelbare poten zodat ze individueel of als complete set kunnen worden geconfigureerd om aan verschillende behoeften te voldoen en de functionaliteit in verschillende omgevingen te verbeteren.

Farbe der Fassade: Edel grijs
Framekleur: Wit
Größe: Zonder AP
Kleur: Edel grijs/wit
Stijl: Modern
Breedte: 287cm
Hoogte: 207cm
Lengte: 227cm
Gewicht: 250.8kg
Product FAQ

Onze keukenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze individueel kunnen worden aangepast aan elke keukenruimte. Alle informatie over de afmetingen vindt u op de respectieve productpagina's.

Onze keukenkasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als functioneel zijn. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen voor kasten, werkbladen en oppervlakken om ervoor te zorgen dat uw keuken zowel esthetisch aantrekkelijk als robuust is. Onze materialen zijn ontworpen om de dagelijkse belasting in een keuken te weerstaan en u langdurig plezier te bieden.

Ja, u kunt een keukenopstelling naar uw wensen en eisen individueel samenstellen. We hebben echter ook complete keukenopstellingen en hoekkeukens beschikbaar.

Omdat we veel van onze producten op voorraad hebben, bedraagt de levertijd meestal slechts 1-weken. Gedetailleerde informatie kunt u vinden op de respectieve productpagina's.

Nee, maar de montage van de kasten is eenvoudig en vereist geen specifieke vakmanschapvaardigheden. We bieden gedetailleerde montage-instructies en montagevideo's aan die stap voor stap uitleggen hoe u de kasten moeiteloos kunt monteren.

Onze keukenkasten zijn standaard ontworpen met een goede balans in hoogte. Indien nodig kunnen echter individuele aanpassingen worden gemaakt. Veel van onze keukenopstellingen zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waarmee oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden gecorrigeerd.

Ja, we hebben speciale hoekmodellen beschikbaar die zijn ontworpen voor hoekmontage.

Als er zich problemen voordoen met de levering of met het geleverde product, neem dan bij voorkeur onmiddellijk contact met ons op. Vermeld daarbij altijd het factuurnummer en uw naam, zodat we de bestelling snel kunnen identificeren. We zijn dol op onze producten en we zijn er zeker van dat u dat ook zult zijn. Daarom bieden we een risicovrije testperiode van 30 dagen aan. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, zullen we het volledige bedrag terugbetalen.

10 van 292 beoordelingen

4.46 van 5 sterren


48%

50%

2%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

1 - 10 van 142 beoordelingen

April 29, 2022 12:08

Een mooie keuken voor een lage prijs

De keuken arriveerde veel sneller dan verwacht. Eerste leveringspoging na 3 dagen. De montage was helemaal correct. Het kostte me twee dagen om de complete keuken en twee extra kasten in elkaar te zetten (ik was alleen). Alles was compleet en niets was kapot. De kwaliteit is nog beter dan ik dacht. Je krijgt veel kasten voor een kleine prijs. De dozen waren allemaal gelabeld, dus we wisten precies welke bij elkaar hoorden. Accessoires en instructies worden per kast meegeleverd. De deuren zitten in aparte dozen. Alles is goed beschermd. Alleen de verzending was een beetje moeilijk. Alles werd geleverd op drie pallets. Deze moeten onmiddellijk verwijderd worden. Levering aan de stoeprand. Als er een probleem is met de levering, bv. een bouwterrein voor de deur, wordt de levering stopgezet in plaats van 3 meter verder te gaan en aan te bellen of een zijstraat verder te gaan. Ik moest een alternatieve leveringsplaats aangeven. Voor de rest ging alles heel goed. Het contact met de verkoper was uitstekend. Ze hebben aan alle verzoeken voldaan.

December 8, 2022 09:17

geweldige uitstraling

Zeer mooie keuken in een goede afwerking. De keuken was goed verpakt en op tijd geleverd. Het kostte ons tweeën enkele dagen om het in elkaar te zetten, maar het resultaat is indrukwekkend.

May 10, 2022 10:09

Een mooie keuken voor een lage prijs

De keuken arriveerde veel sneller dan verwacht. Eerste leveringspoging na 3 dagen. De collectie was perfect in orde. Het kostte me 2 dagen om de hele keuken en 2 extra kasten te bouwen (ik was alleen). Alles was compleet en niets was kapot. Voor de prijs is de kwaliteit nog beter dan ik had verwacht. Je krijgt veel kasten voor een kleine prijs. De dozen waren allemaal gelabeld, dus je wist precies welke dozen bij elkaar hoorden. Accessoires en instructies worden in elke doos meegeleverd. De deuren zitten in aparte dozen. Alles is goed beveiligd. Alleen de verzending was een beetje moeilijk. Alles werd samen geleverd op 3 paletten. Ze moeten onmiddellijk opgehaald worden. Levering op de stoep. Als er problemen zijn met de levering, bijvoorbeeld een bouwplaats voor de deur, wordt de levering geannuleerd in plaats van 3 meter verder te rijden en te bellen of een straat verder te rijden. Ik moest een andere leveringsplaats opgeven. Voor de rest ging alles heel goed. Het contact met de verkoper was uitstekend. Ze hebben alle problemen opgelost.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.60 / 5.00
van 73602 waarderingen