Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Gazonrand , Zilver, 100 x 18 cm 30 meter, OK-Living

€ 105,90

Productnummer: 426048683526806

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 2 weken

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Gazonrand , Zilver, 100 x 18 cm 30 meter, OK-Living"
  • Een maairand, de must-have voor iedereen met een gazon. Zijn slim ontwerp zorgt voor een perfecte afwerking van elke maai-klus, en hij past bij elk huis.
  • De bloembedomranding is gegalvaniseerd en kan in elke geometrische vorm worden gevormd. Bovendien is de rand onbeperkt uittrekbaar.
  • AFMETINGEN: De bloembedafzetting heeft de volgende afmetingen: Breedte: 100 cm, Hoogte: 18 cm, Diepte: 0,7 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto's.
  • MATERIAAL: De bloembedbegrenzing bestaat uit metaal dat een lange levensduur garandeert.
  • LEVERINGSOMVANG: Gazon randen, Montagehandleiding, Montagemateriaal
De gazonrand is een absolute must-have voor iedereen die dol is op een mooie en netjes afgewerkte tuin. Met deze bloembedafzetting, bloembedomranding, maairand en bloembedbegrenzing creëer je namelijk in een handomdraai een strakke en verzorgde uitstraling. Het eenvoudige Snap bevestigingssysteem maakt het kinderlijk eenvoudig om de gazonrand te positioneren en te installeren. Bovendien is de gazonrand van elke geometrische vorm te voorzien en onbeperkt uittrekbaar. Dankzij de gegalvaniseerde afwerking hoef je je geen zorgen te maken over roestvorming en is er geen risico op bezuinigingen. Maak jouw tuin helemaal af met de Gazonrand!

---

Technische gegevens:


Kleur:
Zilver

Afmetingen:
100 x 18 x 0.7 cm (BxHxD)

Materiaal:
Metaal

Nettogewicht zonder verpakking:
8.01 kg.

Brutogewicht incl. verpakking:
9 kg.

---

LEVERINGSOMVANG: Gazon randen, Montagehandleiding, Montagemateriaal
Kleur: Zilver
Breedte: 100cm
Hoogte: 18cm
Lengte: 0.7cm
Gewicht: 24.03kg

10 van 796 beoordelingen

4.52 van 5 sterren


54%

44%

2%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

1 - 10 van 646 beoordelingen

April 26, 2022 07:26

Enkele kleine moeilijkheden tijdens de installatie, maar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

We zijn erg blij met het uiterlijk en de kwaliteit van de stoepranden, maar we hebben onderschat hoeveel moeite het kost om ze in te graven. Onze tuin is erg stenig en het was niet mogelijk om met een spade een sleuf te maken en vervolgens de rails in de grond te slaan, omdat we steeds tegen kleine steentjes aanliepen. Zelfs de kleinste waren een last. Zelfs met een hamer en kracht, lukt het niet. We moesten een "put" graven en die dan weer opvullen. Toch was het resultaat visueel de moeite waard. De border is discreet, modern en goed gebogen voor onze rondingen in het perk.

May 6, 2022 10:52

Scheidt met succes gazon en bloembedden en voeg tegelijkertijd moderne accenten toe aan uw tuin.

Gazonranden zijn supergemakkelijk in de grond te steken als u ervoor zorgt dat de grond licht vochtig is, want dan is het gemakkelijker te bewerken. Langs de lijn waar ik de elementen wilde inbrengen, prikte ik eerst met mijn graafvork, daarna bracht ik de elementen voorzichtig stuk voor stuk in de grond in de gegeven groef met een rubberen hamer, waarbij ik het ene element met het vorige verbond. De gevouwen kant behoort tot de bovenkant. Als je het eenmaal onder de knie hebt, is het makkelijk en relatief snel. Het is het beste om je kniebeschermer hiervoor te gebruiken. Zelfs ik, een volwassen vrouw, heb er echt van genoten. Het mooie is dat je de elementen kunt vouwen zoals je wilt. Ik heb er een gedeeltelijk golvend perk mee gemaakt, wat me complimenten opleverde. De stukken zijn tijdens het seizoen niet gaan roesten en zijn gemakkelijk schoon te maken. De prijs-kwaliteitverhouding is goed, dus ik zou zeker aanraden ze te kopen. Oh, nog een laatste ding: ik raad 18 cm hoge elementen aan, zodat ze enerzijds nog een rand in het bed vormen, en anderzijds vrij ver in de grond kunnen worden gezet en er niet door worden "opgeslokt".

May 17, 2022 12:45

Zeer goed (behalve het verbindingsprincipe)

Voorlopig. Het verbindingssysteem is niet erg geavanceerd. Maar dat is alles. Vanwege de leisteengrond heb ik de grond afgegraven en de graskanten op hun plaats gezet en vastgezet met beton. Uitgelijnd. Opgevuld met aarde. Het werkt heel goed op zichzelf. De kwaliteit van de graskanten zelf doet niet onder voor die van de doe-het-zelf producten. Ik heb ook dergelijke producten gebruikt. Die kosten 2,5 keer zoveel. Ik raad het zonder uitzondering aan. Je kunt er niet fout mee gaan. Tip: Klemmen kunnen nuttig zijn tijdens de installatie om ervoor te zorgen dat de verbindingen niet uit elkaar bewegen. Als ze klaar zijn, moeten ze worden verwijderd.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70420 waarderingen