Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Draairek Sonoma Vicco

€ 71,90

Productnummer: 425142191255706

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Draairek Sonoma Vicco"
Weinig ruimte, maar wel veel opbergruimte nodig?
Geen probleem, het draairek heeft weinig ruimte nodig, biedt veel opbergruimte en voelt zich ook in kleinere nissen thuis.
Vier ruime vakken bieden ruimte voor al uw decoratieartikelen, planten, kantoorbenodigdheden, kleding, speelgoed, boeken en nog veel meer.
Met behulp van de meegeleverde geïllustreerde montagehandleiding is de opbouw zo eenvoudig als maar zijn kan!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur
Sonoma

Afmetingen
Totaal: 35,2 x 144,2 x 35,2 cm (BxHxD)

Gewicht
18,2 kg

Materiaal
Korpus: spaanplaat, 16 mm, coating van melaminehars

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

• 1x draairek

Decoratie niet inbegrepen
Kleur: Sonoma
Breedte: 35.2cm
Hoogte: 14.42cm
Gewicht: 18.2kg

9 van 9 beoordelingen

4.89 van 5 sterren


89%

11%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 27, 2022 12:10

Top product

1. supersnelle levering 2. betrekkelijk eenvoudige constructie, met uitzondering van de draaipoot 3. Hammer coole Optik 4. stabiel als hij staat Al met al een prima plank met goed vakmanschap

May 27, 2022 12:07

volledig tevreden

Ziet eruit als op de foto, er passen supergrote Leitz mappen in en ook stoffen dozen die iets kleiner zijn. Montage was snel en gemakkelijk! :)

May 27, 2022 12:09

Mooie, praktische draaiplank

Het ziet er geweldig uit in het kantoor. Maar ik zal waarschijnlijk een tweede moeten kopen zodat ik al mijn mappen erin kan doen, helaas passen er maar 4 mappen per niveau in de plank.

May 27, 2022 12:05

Aanbeveling kopen

Ik heb de plank met knarsetanden besteld vanwege de eerdere recensies, maar ik kon op het net niets anders vinden voor dezelfde prijs. Het is door mijn man in elkaar gezet en staat nu op zijn plaats. De basis is solide bij ons. Natuurlijk is hij niet zo bomvrij als een echte dossierkast - maar daar moet je maar mee leven als je een draaiplateau op deze hoogte koopt. De gaten voor de schroeven zijn voorgeboord. Het is dezelfde draaibare plank die je ook in het echt kunt kopen. Ik kan 3 grote dossiers en een kleiner, dunner dossier in één compartiment stoppen.

May 27, 2022 12:06

Tevreden

Vierkant, praktisch, goed. Stabiel en niet gebroken en als het wiebelt, ja, als het wiebelt met de kracht van een beer die bomen laat vallen, dan breekt alles. Ik ben tevreden. Alles geweldig. Modern. Mooie kleur en ziet er elegant uit

May 27, 2022 12:08

Bovenste map kast

Ik kan het alleen maar aanraden. Zeer goede kit met zeer goede beschrijving. Maakt montage een makkie. Al met al een goede koop voor een goede prijs.

May 27, 2022 12:03

5.0 van de 5 sterren Enorme opslagruimte in een kleine ruimte.

Ik kocht de plank voor een hoek van de studeerkamer om mijn boeken beter op te bergen. De levering was snel en in een zware maar handige verpakking. De montage was in het begin moeilijk (vandaar één ster minder voor de kwaliteit), omdat het niet meteen duidelijk was welk paneel (ze zijn allemaal even groot!) welk was. Aan de hand van het aantal (zijpanelen 8, tussenplanken 3, al het andere eenvoudig - en het deksel heeft een plaatje met het logo) en door het te vergelijken met de montagehandleiding, kwam ik er toen achter. De instructies zijn ook niet altijd even duidelijk, wat nog wordt versterkt door het feit dat de bladzijden niet in de juiste volgorde zijn gevouwen. Maar eens je het begin gevonden had, was het goed te doen. Positief: Alle onderdelen zijn netjes vervaardigd en alles past in elkaar zonder kloppen, hameren of opnieuw boren. De bevestiging van de bodemplaat door een sleufgat is lastig - misschien zou wat meer informatie in de montage-instructies nuttig zijn om te voorkomen dat u naar de schroeven moet zoeken. Als hij in werking is, ziet hij er goed uit, is hij stabiel (het feit dat hij een beetje kan schommelen als hij wordt gedraaid is heel normaal, gezien het kleine oppervlak van de plank) en je kunt er boeken op zetten van beide kanten (zolang het geen grote geïllustreerde boeken zijn enz.). Er pasten dus zo'n 80 boeken in - dat waren een paar plankmeters. Daarom een algemeen aan te bevelen investering!

May 27, 2022 12:04

Absoluut top

Ik ben meer dan opgewonden! Ik heb de plank in de eetkamer en heb er borden en glazen op staan. Het ziet er absoluut geweldig uit en omdat je het kunt draaien, is het visueel erg mooi, ruimtebesparend en heeft het genoeg ruimte. De plank werd zeer snel geleverd en ik heb hem vrij snel en zonder problemen in elkaar gezet. Hij is zeer stabiel en de prijs-prestatieverhouding is absoluut top! Ik zou het zo weer bestellen!

May 27, 2022 12:10

Mijn ervaring met de aankoop van een XXL roterende plank van VICCO

Een paar dagen geleden, bereikte het pakje met de genoemde plank mij. De pakketvervoerder had het zichtbaar moeilijk om dit pakje aan mij te overhandigen. Vol nieuwsgierigheid openden wij de doos en ontdekten vele kleine witte plankjes en een zak, verpakt in karton, met alle schroeven en materialen die nodig waren voor de montage. Helaas zaten de montage-instructies alleen onder het voorlaatste bord, zodat we eerst alle borden uit de doos moesten halen. De montagehandleiding zelf deed enigszins denken aan de constructie van een bekende Zweedse meubelfabrikant. Maar met een beetje vallen en opstaan en wat gezond verstand, lukte het ons tweeën om deze plank binnen een uur in elkaar te zetten. Het viel op dat bijna alle planken kleine krasjes hadden. Soms waren de hoeken een beetje geschaafd, andere keren waren er kleine krasjes in de planken. Over het geheel genomen is de prijs-prestatieverhouding voor deze plank echter in orde. Wie deze plank niet voor schoonheid maar voor organisatorische doeleinden gebruikt, doet er echt goed aan dit te doen. De draaifunctie van de plank lijkt op het eerste gezicht een beetje wiebelig, maar nadat de plank gevuld is, lijkt hij stabieler dan verwacht. Deze plank siert nu onze eetkamer en biedt plaats aan bijvoorbeeld onze telefoon, tijdschriften, enz.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen