Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

CD wandrek "Jukebox" Beuken Vicco

€ 126,90

Productnummer: 425142191391206

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 3 - 4 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "CD wandrek "Jukebox" Beuken Vicco"
Met ons grote cd- en dvd-rek met een maximale inhoud van 27 compartimenten realiseert u een perfecte inrichting. Richt uw kamer met ons rek in door uw film- of muziekcollectie te verfraaien met decoratieve objecten. Dit wonder van ruimte wordt de nieuwe blikvanger in uw woonkamer. Met een inhoud van ongeveer 1080 cd’s of 504 dvd’s beschikt u over voldoende opbergruimte voor uw favoriete films of muziek. Blu-rays en consolespellen kunnen ook gemakkelijk worden opgeborgen. Verwen uzelf met een stuk design, kies ons cd-rek.
Met behulp van de meegeleverde geïllustreerde montagehandleiding is de opbouw zo eenvoudig als maar zijn kan!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur
Beuken

Afmetingen
Totaal: 102 x 178 x 16 cm (BxHxD)
Staande voet: 23 cm (D)

Gewicht
30,6 kg

Materiaal
Korpus: spaanplaat, 16 mm, coating van melaminehars

Details
- 2 planken (vast)
- 21 planken (in hoogte verstelbaar)
- Samen tot 27 compartimenten
- Inhoud: 1.080 cd’s, 504 dvd’s / blu-rays

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

• 1x cd-rek

Decoratie niet inbegrepen
Kleur: Beech
Breedte: 16cm
Hoogte: 178cm
Lengte: 102cm
Gewicht: 30.6kg

10 van 20 beoordelingen

4.5 van 5 sterren


50%

50%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

June 22, 2022 11:42

Regale passen perfekt

Wat mij vooral bevalt aan deze plank is de geringe diepte, waardoor je niet onnodig ruimte verspilt. De constructie is eenvoudig en ongecompliceerd. De drie planken passen perfect aan de muur - er blijven slechts enkele millimeters over tussen de lichtschakelaar en het schuine dak.

Afbeeldingen van klanten geüpload:

April 27, 2022 13:32

Genoeg ruimte.

Biedt veel opbergmogelijkheden voor DVD's, helaas niet voor 100% benut, omdat de legplanken niet optimaal zijn voor DVD's en soms BlueRays. Anderen hebben dit ook al opgemerkt. Niettemin is het zeer goed en neemt het niet veel plaats in de diepte in. Voor mij is dit de ideale oplossing. En wees voorzichtig bij het in elkaar zetten, op een of andere manier zijn de montage instructies niet erg duidelijk op een bepaald punt. Maar als je getraind bent bij Ikea, kun je het doen. Waar voor je geld, ziet er goed uit en voelt niet aan als een spiraal.

June 29, 2022 12:22

grote planken

Met uw hulp en alle planken uit uw uitstekende assortiment, heb ik ze "geïnstalleerd" in mijn studeerkamer.

April 27, 2022 14:22

Beton is erg mooi.

Ik heb het in beton gekocht, het is erg mooi en past goed bij de grenen meubels. Het kostte me 1 uur om het in elkaar te zetten. Je moet weten dat je gereedschap nodig hebt dat niet bij de levering is inbegrepen. Je hebt een kleine hamer nodig voor de deuvels, een middelgrote kruiskopschroevendraaier voor de veiligheidsschroeven en een kleine kruiskopschroevendraaier voor de bevestigingen van het achterpaneel, en als je het bijzonder sterk wilt hebben, heb je een beetje meer lijm nodig voor de deuvels. Ik vind het vooral leuk dat het achterpaneel is vastgeschroefd en niet gespijkerd. Het is erg goed gedaan.

June 29, 2022 09:54

Planken die zo'n perfect passende diepte hebben

Ik ben erg blij met de planken, ze zijn zelfs al 1 keer verplaatst. Zoals je kunt zien, verzamel ik graag, voornamelijk manga's. Ze passen perfect op de planken, zowel wat hoogte als diepte betreft.

Afbeeldingen van klanten geüpload:

April 27, 2022 14:28

Super Regal ! !!

Ik ben al een hele tijd op zoek naar een goede plank voor mijn grote mangacollectie en ik heb er een gevonden met deze. De montagehandleiding was een beetje moeilijk te begrijpen omdat de middelste wanden niet hetzelfde zijn, zodat we de plank moesten verbouwen omdat de middelste planken niet pasten. Maar uiteindelijk was het heel goed met vakken van dezelfde grootte en wat me verbaasde was dat er muurbeugels waren toegevoegd. Dit was waarschijnlijk omdat iemand al problemen had gehad met de stabiliteit en de uitlijning. Al met al een geweldige plank voor weinig geld. Ik raad het echt aan.

April 27, 2022 13:26

Perfect voor mijn behoeften

De plank is perfect geschikt voor mijn opslagbehoeften voor Blu-Rays, DVD's, games. Voor Blu-Rays van normale dikte kunnen er maximaal 28 films in elk vak worden opgeborgen. Er werden 21 legplanken geleverd, waarvan er 18 in gebruik zijn, zodat er 24 compartimenten van bijna identieke grootte zijn. De plank is in het verticale midden gescheiden, zodat hij niet volledig doorlopend is, zodat de vakken ook niet altijd precies even hoog zijn, maar dit verandert niets aan het feit dat er plaats is voor in totaal 672 normale Blu-Rays. Er was geen schade aan mijn beukenhouten model, alle bevestigingsmateriaal was aanwezig, inclusief beugels voor wandmontage, deuvels en schroeven. Er worden echter pluggen van 10 mm meegeleverd, wat ik een beetje te groot vond. Uiteindelijk werd het aan de muur bevestigd met deuvels van 8 mm, wat volgens mij ruim voldoende is. Het geheel is oerdegelijk. Voor de prijs van 99 euro, is het onverslaanbaar, ik heb lang gezocht naar iets zo goed.

April 27, 2022 14:32

Mijn verwachtingen werden zelfs overtroffen!

Ik gebruik deze plank als boekenkast voor paperbacks. Ik vind het vooral leuk dat de planken op verschillende hoogtes kunnen worden ingesteld. Mijn plank was helemaal niet beschadigd en de gaten in de zijpanelen waren met absolute precisie geboord. Als je er geen rekening mee houdt dat de rijen gaten in de zijpanelen bovenaan 172 mm en onderaan 151 mm uit elkaar liggen, is het niet verwonderlijk dat de planken niet passen. Dit lijkt te zijn gebeurd met een aantal van degenen die tot nu toe reviews hebben geschreven, maar het is niet de schuld van de plank! Ik ben er in ieder geval heel blij mee en ik vind de prijs van 94 € ook redelijk.

April 27, 2022 14:29

Ik denk dat we moeten aanbevelen

Het tegenovergestelde van hen die niet weten hoe gereedschap te gebruiken (waterpas, meetlint en montagehandleiding) kan ik alleen maar zeggen, Veel waar voor je geld. Ik heb er twee gekocht en BEIDE planken zijn niet krom, geen schroeven waren te kort en er zijn geen andere gebreken gevonden.

April 27, 2022 13:29

Een goede, solide garderobe met een paar gebreken!

Al met al is het een mooie CD kast. Maar het kan alleen door een professional in elkaar gezet worden. Mijn huisbaas is een getrainde timmerman en hij heeft het in 2 uur in elkaar gezet. Er ontbreken ook 3 planken en 12 beugels onderaan, waar ik om gevraagd heb, ik vraag me af of die later geleverd kunnen worden. Maar verder is het een massieve, imposante kast. Het is geen kwaliteitsmeubel, maar het is ook niet armzalig. Het kost rond de €70. Maar voor de niet-ingewijde is de beheersing beperkt. Conclusie: een mooie CD/DVD kast als hij eenmaal in elkaar is gezet. 4 sterren wegens moeilijke montage, 2 verpakkingen en ontbrekende onderdelen voor de legplanken. Addendum: dus 1080 cd's, dat is nooit het geval. Hooguit 600 en aangezien ik nog onderdelen mis, als die na 15 dagen eindelijk van de fabrikant komen, gaat het waarschijnlijk om 680 cd's, maar zeker niet meer. Geen spoor van 1080. Na 3 weken werden alle ontbrekende onderdelen door Oskar Store geleverd. Nu is alles in orde en ik geef de 5 sterren.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70288 waarderingen