Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending vanaf 0,00 €

Bovenkast "Fame-Line" 30cm Wit hoogglans Vicco

€ 69,90

Productnummer: 425142194502906

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 7 - 8 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Bovenkast "Fame-Line" 30cm Wit hoogglans Vicco"
  • De materialen worden op een zeer hoog niveau verwerkt en bieden ook maximaal comfort bij gebruik en onderhoud.
  • Onze keukenmodules van de "Fame-Line" serie zijn allemaal uitgerust met softclose scharnieren die een comfortabele bediening garanderen. De laden hebben metalen geleiders waar u lang plezier van zult hebben.
  • De totale afmetingen zijn aangepast aan de huidige standaardtoestellen. De hoogste keukenkastmodules zijn 207 cm hoog en alle beschikbare keukenmodules zijn 51,6 cm diep.
  • Tot de leveringsomvang behoren het keukenmeubel, de geïllustreerde en gemakkelijk te begrijpen montagehandleiding en het bijbehorende montagemateriaal. Optioneel kunt u ook een werkblad krijgen.
  • De hoogglans gelakte keukenkast heeft een elegant design, biedt veel bergruimte en kan naar wens worden uitgebreid met andere modules uit de "Fame-Line"-serie.


Wij zijn al meer dan 15 jaar een van Europa's grootste online retailers en
gepassioneerde specialisten in meubelen en woninginrichting.

De meubels die wij in Duitsland ontwikkelen, combineren hoge designnormen met
kostenefficiënte productie en hoogwaardige materialen.

Met meer dan 130 medewerkers en 6 vestigingen over de hele wereld,
staan wij voor veelzijdige productoplossingen en buitengewone meubelideeën met een feelgood karakter.

De Fame-Line keukenserie staat voor eigentijdse en praktische keukenmodules met een moderne uitstraling. De fronten zijn hoogglanzend gelakt en bieden daardoor een edel design, waarvan de kleur optimaal is afgestemd op de kleur van de romp.
De fraai gevormde deurgrepen ronden het totaalbeeld van deze keukenserie harmonieus af. Onze verschillende kasttypes bieden voldoende ruimte en opslag voor elk doel.
De handige softclose scharnieren bieden een comfortabele bediening en de hoogwaardige metalen geleiders van de laden zorgen voor een lange levensduur van het keukenmeubel. De kasten zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waardoor oneffen vloeren gemakkelijk kunnen worden gecompenseerd.

Door de modulaire opbouw van de keuken is het ook mogelijk deze individueel vorm te geven. De fronten, de afzonderlijke kasten en hun posities kunnen vrij worden gekozen. Voel je vrij om onze winkel te gebruiken en je eigen keuken samen te stellen.

De montage is zeer eenvoudig met behulp van de geïllustreerde montagehandleiding die bij de levering is inbegrepen!

________________________________________________________________________________

Technische gegevens

Kleur(en)
Body: Wit (mat)
Handgrepen: Metaal look
Poten: Zwart
Fronten: Wit (mat)

Afmetingen
Paneel: 9,6 cm (H)
Pootjes 4x (in hoogte verstelbaar): 9,6 - 12 cm

Materiaal
Romp, panelen: Spaanplaat, 16 mm, gefineerd
Front: Spaanplaat, 16 mm
Handgrepen, poten: Kunststof
Glasplaat: Glas, 4 mm
Verbindingselementen: Metaal

Hangelement 30 cm
- Kleur front: Wit (hoogglans)
- 1x vleugeldeur (aan beide zijden te monteren), 1x legplank, 1x kunststof handgreep
- Afmetingen: 30 x 72 x 34,1 cm (BxHxD)
- Gewicht: 10,8 kg

________________________________________________________________________________

Omvang van de levering

- Keukenkast als kit

Opmerking: Decoratie niet inbegrepen in de levering
Framekleur: Wit
Kleur: Wit Hoogglans
Model: Bovenkasten
Stijl: Modern
Breedte: 34.1cm
Hoogte: 72cm
Lengte: 30cm
Gewicht: 10.8kg

7 van 7 beoordelingen

4.57 van 5 sterren


57%

43%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

May 10, 2022 14:33

Relatief eenvoudige lade conversie...

Ik heb deze kast gekocht als aanvulling op mijn keuken, omdat ik verrassend genoeg bijna de 4 vakken van een ladekast wilde hebben. De hoogte van deze kast was dezelfde als die van mijn keuken, en de ombouw tot lade was relatief eenvoudig voor de amateur in mij. Dankzij de grote verstelbare poten kan het geheel worden aangepast en optimaal tot zijn recht komen. Maar uiteindelijk zie je alleen de voorkant en de oven. Het komt met een mooi handvat, dat ik niet gebruik! De bestelling kwam na twee dagen aan en was goed verpakt. Het materiaal is van hoge kwaliteit, alle schroeven en scharnieren waren compleet.....

May 10, 2022 14:36

Over het geheel genomen, de beste

De levering was goed en binnen de gestelde tijd. De teruggave en terugbetaling van het geld verliep ook soepel. Voor de prijs, zijn de goederen goed.

May 10, 2022 14:35

Alles is in orde!

De zending was een beetje vertraagd (2 pakjes), maar op tijd! De beschrijving van het pakket is perfect! Materiële goederen zoals beschreven! Beste waar voor je geld!

May 10, 2022 14:34

Robuuste (keuken) kast

Vicco kasten zijn afgewerkt tot een hoge standaard. Ze zijn ook zeer esthetisch, welk front u ook kiest. Dankzij de verscheidenheid aan maten, vormen en kleuren is er voor elk wat wils. De prijs is goed. De montage kan gemakkelijk worden gedaan door zelfs onervaren leken, met weinig gereedschap en in een redelijke tijd. Zeker aan te bevelen!

May 10, 2022 14:37

Basis keukenkasten

Het basisstation maakt een goede indruk en doet zijn werk. De in hoogte verstelbare voetjes zijn zeer praktisch en maken het mogelijk om het toestel gemakkelijk onder het werkblad te installeren. Helaas werken de lades een beetje slecht met een licht zoemend geluid. Ik vergelijk dit met mijn Alno keuken, die ongeveer 16 jaar oud is, waar de gevulde laden nog steeds lopen als een uurwerk en bijna geen lawaai maken. Ik stoorde mij aan de tijdslimiet (45 minuten) die door de fabrikant voor de behandeling was vastgesteld. Het kostte me meer dan twee uur. Spax is een beetje erger en zakt per ongeluk in het hout. Ook had elke vijfde schroef een inkeping in de afdichting die met een schroevendraaier moest worden verwijderd voordat de op batterijen werkende schroevendraaier kon worden gebruikt. Een machineschroef voor metalen handvatten had de verkeerde schroefdraad en kon er niet worden ingedraaid. De schroefdraad van het metalen handvat was niet diep genoeg of de schroef was te lang. Voor de rest zijn de keukenmeubelen bruikbaar en redelijk geprijsd.

May 10, 2022 14:38

Goed product, duidelijke aanbeveling voor aankoop

Het product kwam op tijd. De montagehandleiding was gemakkelijk te begrijpen, maar helaas is er een fout gemaakt waardoor ik veel tijd verloor (pagina 8, stap 7, de borden 7 en 8 zijn omgedraaid). Het product kwam ongeschonden aan, alleen op een onbelangrijke plaats zit een scheurtje, maar dat vind ik niet erg. De kleine onderdelen waren allemaal apart verpakt en gelabeld, waardoor het gemakkelijk in elkaar te zetten was.

May 10, 2022 14:36

Keukenonderkast

Het basisstation maakt een goede indruk en dient zijn doel. De in hoogte verstelbare voetjes zijn erg handig en maken het gemakkelijk om hem onder het werkblad te installeren. Helaas werken de lades een beetje slecht, met een licht gerommel. Ik vergelijk dit met mijn Alno keuken, die ongeveer 16 jaar oud is, waar de geladen laden nog steeds werken als boter en nauwelijks rolgeluiden maken. Ik ergerde mij aan de door de fabrikant opgelegde tijdslimiet (45 minuten) tijdens de montage. Het kostte me meer dan twee uur. Spax is een beetje minderwaardig en gaat het bos in zonder het te bedoelen. Ook had elke vijfde schroef spaanders in de verbinding die met een schroevendraaier moesten worden verwijderd voordat ik de op batterijen werkende schroevendraaier kon gebruiken. Eén machineschroef voor metalen handvatten had een slechte schroefdraad en kon niet worden vastgeschroefd. De schroefdraad van een metalen handvat was niet diep genoeg ingesneden, of de schroef was te lang. Voor het overige zijn de keukenmeubelen bruikbaar en hebben ze een redelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70200 waarderingen